Οι ανακοινώσεις από το UBISOFT Forward 2024

4 μήνες πριν
UBISOFT Forward 2024 logo

Το UBISOFT Forward 2024 αποτέλεσε και φέτος μια τεράστια επιτυχία για το γαλλικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, παρουσιάζοντας μια πληθώρα πολυαναμενόμενων τίτλων και συναρπαστικών ενημερώσεων τόσο για νέα όσο και για υπάρχοντα franchises. Μεταξύ των ανακοινώσεων που ξεχώρισαν ήταν τα εκτεταμένα gameplay βίντεο για τα Star Wars Outlaws και Assassin's Creed Shadows, δύο παιχνίδια ανοιχτού κόσμου που αναμένεται να γοητεύσουν τους gamers αργότερα μέσα στη χρονιά.

Αναμενόμενα το Star Wars Outlaws βρέθηκε στο επίκεντρο με μια εκτενή επίδειξη gameplay που ανέδειξε το τεράστιο και συναρπαστικό σύμπαν του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν πολλαπλά αστρικά συστήματα, να συμμετάσχουν σε συναρπαστικές διαστημικές μάχες και να αλληλεπιδράσουν με ένα ποικίλο καστ χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων διεφθαρμένων αξιωματούχων και εμπόρων στο κακόφημο υπογάστριο του γαλαξία.

Στην παρουσίαση είδαμε επίσης μια αποστολή στον Tatooine, όπου η πρωταγωνίστρια Kay περιηγήθηκε στην εμβληματική καντίνα Mos Eisley, διέσχισε την έρημο με το ταχύπλοο όχημά της και διείσδυσε σε ένα κρησφύγετο για να μάθει μια πολύτιμη δεξιότητα από έναν έμπειρο πιστολέρο. Ένα preview τρέιλερ αναφέρθηκε στη δυναμική μεταξύ της Kay και του συντρόφου της Nix, καθώς και στο σύστημα φήμης που διαμορφώνει τις σχέσεις της Kay με διάφορα εγκληματικά συνδικάτα με βάση τις πράξεις της.

Το Assassin's Creed Shadows, από την άλλη πλευρά, επικεντρώθηκε στην καινοτόμο δομή του διπλού πρωταγωνιστή. Οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να αντιμετωπίσουν τις αποστολές είτε ως Yasuke, ένας τολμηρός σαμουράι που προτιμά την άμεση αντιπαράθεση, είτε ως Naoe, ένας μυστικοπαθής shinobi που είναι έμπειρος στη διείσδυση στις ταράτσες. To demo του παιχνιδιού ακολούθησε την πορεία της Naoe, καθώς περνούσε κρυφά μέσα από τους χώρους ενός κάστρου μέσα στη νύχτα, τονίζοντας τους ισχυρούς μηχανισμούς stealth του παιχνιδιού και τις μοναδικές προοπτικές που προσφέρει ο κάθε χαρακτήρας.

Μια άλλη συναρπαστική αποκάλυψη ήταν το Anno 117: Pax Romana, το τελευταίο μέρος της αγαπημένης σειράς οικοδόμησης πόλεων. Τοποθετημένο στην πολυαναμενόμενη εποχή της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, Xbox Series X|S και PS5 το 2025, προς μεγάλη χαρά των οπαδών που περιμένουν με ανυπομονησία το τελευταίο κομμάτι σε ένα αγαπημένο franchise.

Η UBISOFT παρείχε επίσης ενημερώσεις για διάφορα άλλα αξιοσημείωτα projects. Το remake του Prince of Persia: The Sands of Time, το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει πλέον προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2026…δυστυχώς. Ενημερώσεις είχαμε πάντως για το Prince of Persia: The Lost Crown για επερχόμενα DLC, συμπεριλαμβανομένου του expansion, Mask of Darkness, που έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο, καθώς και μια δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου που προσθέτει νέες στολές, φυλαχτά και όχι μόνο.

Άλλα σημαντικά γεγονότα από το UBISOFT Forward 2024 περιλαμβάνουν την επικείμενη κυκλοφορία του DLC The Sky Breaker για το Avatar: Frontiers of Pandora τον επόμενο μήνα, την έναρξη στις 2 Ιουλίου 2024 της XDefiant Season 1, που φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και περιεχομένου, και τον οδικό χάρτη του δεύτερου έτους για το The Crew Motorfest, το οποίο υπόσχεται να εισαγάγει ένα εντελώς νέο νησί προς εξερεύνηση.

Τέλος, το Skull and Bones συνεχίζει να επεκτείνεται με το Season 2: Chorus of Havoc, εισάγοντας νέα πλοία, αποστολές, αντιπάλους και μια νέα λειτουργία PvP. Η Season 3, με τίτλο Into the Dragon's Wake, είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμα περισσότερο συναρπαστικό περιεχόμενο για να κρατήσει τους παίκτες απασχολημένους.

Ραντεβού σε 1 χρόνο ακριβώς!