Οι πωλήσεις του Witcher 3 ξεπέρασαν επίσημα τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα

11 μήνες πριν
Witcher 3

Η CD Projekt Red αποκάλυψε ότι το The Witcher 3: Wild Hunt έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Επιπλέον, η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι η σειρά στο σύνολό της έχει ξεπεράσει τα 75 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Η επίδοση αυτή περιλαμβάνει το The Witcher του 2007, το The Witcher 2: Assassins of Kings του 2011 και το The Witcher 3: Wild Hunt του 2015.

Η CD Projekt Red εργάζεται αυτή τη στιγμή σε διάφορα παιχνίδια της σειράς The Witcher, συμπεριλαμβανομένου του Project Polaris, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι το The Witcher 4. Το παιχνίδι πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2025 το νωρίτερο, καθώς η παραγωγή του ξεκίνησε μόλις τον Μάρτιο του 2022. Το στούντιο εργάζεται επίσης σε ένα remake του πρώτου παιχνιδιού Witcher και έχει επιβεβαιώσει ότι αυτό θα διαθέτει ανοιχτό κόσμο.

Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιου “The Flame in the Flood”, η Molasses Flood, εργάζεται επίσης σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι της σειράς που ονομάζεται Project Sirius. Ωστόσο, η ανάπτυξή του ξεκίνησε πρόσφατα από την αρχή, και πλέον σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει multiplayer δυνατότητες.

Το The Witcher 3: Wild Hunt κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Οι εκδόσεις PlayStation 5 και Xbox Series X|S κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας διαθέσιμο το παιχνίδι στις νέες κονσόλες με γραφικά νέας γενιάς.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο που βασίζεται στη σλαβική μυθολογία. Οι gamers ελέγχουν τον Geralt of Rivia, έναν πληρωμένο φονιά τεράτων, γνωστό ως Witcher, και αναζητούν την υιοθετημένη κόρη του, η οποία διαφεύγει από το απόκοσμο Wild Hunt. Αντιμέτωποι με πολλούς κινδύνους, οι gamers χρησιμοποιούν όπλα και μαγεία, αλληλεπιδρούν με χαρακτήρες που δεν είναι παίκτες και ολοκληρώνουν αποστολές για να αποκτήσουν πόντους εμπειρίας και χρυσό. Αυτά στη συνέχεια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν τις ικανότητες του Geralt και να αγοράσουν εξοπλισμό. Η ιστορία του παιχνιδιού έχει τρεις πιθανές καταλήξεις, οι οποίες καθορίζονται από τις επιλογές του παίκτη σε καίρια σημεία της αφήγησης.

Το The Witcher 3 έχει σαρώσει τα reviews παγκοσμίως αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, κάνοντας τη CD Projekt Red ένα από τα μεγαλύτερα gaming στούντιο στον κόσμο.