Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις από το τελευταίο Nintendo Direct

1 έτος πριν

Όπως αναμενόταν, η Nintendo προχώρησε σε ένα νέο Direct, παρουσιάζοντας όλα τα videogames που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα στο Switch. Ας τα δούμε αναλυτικά μαζί με τα trailers που μας έκαναν την περισσότερη εντύπωση.

Τhe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς The Legend of Zelda θα έχει τίτλο Tears of the Kingdom. Η Nintendo συνεχίζει να παραδίδει τα πιο σύντομα αλλά και δελεαστικά trailer για το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2023.

Fire Emblem: Engage

Μετά το Fire Emblem: Three Houses ακολουθεί ένα νέο παιχνίδι της σειράς με υπότιτλο Engage. Όσον αφορά τις ομοιότητές του με το Three Houses, υπάρχει το κλασικό σύστημα στρατηγικής μάχης, καθώς και δυνατότητα περιπλάνησης σε ανοιχτή περιοχή χωρίς να γνωρίζουμε αν θα προωθηθεί το χτίσιμο σχέσεων μεταξύ προσώπων.  Θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Tunic

Το Tunic, ένας τίτλος που μοιάζει με το Zelda και είναι γνωστός για το πανέμορφο καλλιτεχνικό του στυλ και τους μοναδικούς του διαλόγους. Έρχεται στο Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου, πολύ σύντομα δηλαδή. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ένα όμορφο παιχνίδι στρατηγικής που πιθανόν θα αναβιώσει παλιά αισθήματα για την σχετική κατηγορία παιχνιδιών που η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τις εταιρείες.

Goldeneye 007

Η Rare, που κάποτε ανήκε στη Nintendo και πλέον ανήκει στη Microsoft, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το αγαπημένο FPS πολλών funs, το Goldeneye 007 για το Switch. Η κονσόλα της Nintendo θα είναι το μόνο μέρος όπου θα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι online με άλλους παίκτες, παρόλο που, έρχεται και στο Xbox με 4K ανάλυση, ομαλότερα frame rates και τοπικό multiplayer. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί καμία ημερομηνία κυκλοφορίας. Α, και μη ξεχάσουμε να σου πούμε ότι και άλλα παιχνίδια του N64 θα έρθουν στην υπηρεσία Switch Online της Nintendo τους επόμενους μήνες.

Nintendo Ειδήσεις

Ο θρυλικός Shigeru Miyamoto της Nintendo εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου Direct για να αναφερθεί στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Super Mario Bros, στο Super Nintendo World που βρίσκεται στα στούντιο της Universal καθώς και στο Pikmin Bloom. Ανακοίνωσε ακόμα το Pikmin 4, μια νέα προσθήκη στη γνωστή σειρά που θα έρθει στο Switch το 2023.

It Takes Two

Το καλύτερο παιχνίδι του 2021 έρχεται στο Nintendo Switch. Το It Takes Two, η τελευταία δημιουργία από την ομάδα του Josef Fares των A Way Out και Brothers: A Tale of Two Sons, κυκλοφορεί στο Switch στις 4 Νοεμβρίου. Δεδομένου ότι το παιχνίδι απαιτεί δύο παίκτες, θα υπάρχει πληθώρα τρόπων για να παίξεις το παιχνίδι στο Switch, συμπεριλαμβανομένου του co-op, τoπικά με άλλουης αλλά και online co-op.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

Ετοίμασε τη φωτογραφική σου μηχανή αφού το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse κάνει το ντεμπούτο του στα μέρη μας στις αρχές του 2023. Οι παίκτες θα ελέγχουν τη Ruka Minazuki καθώς προσπαθεί να ανακτήσει τις αναμνήσεις της. Αν δεν έχεις παρακολουθήσει το franchise του Fatal Frame, μπορείς βασικά να περιμένεις μια τρομακτική περιπέτεια που σε αναγκάζει να κοιτάξεις το φόβο κατάματα.

Bayonetta 3

Το Bayonetta 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, δηλαδή τον επόμενο μήνα. Η Nintendo έδειξε ένα γρήγορο trailer για το παιχνίδι, το οποίο είναι γεμάτο από νέους και παλιούς χαρακτήρες που εμπλέκονται στη χαρακτηριστική γρήγορη δράση της σειράς. Οι fans περίμεναν αρκετό καιρό για να πάρουν στα χέρια τους αυτό το παιχνίδι από τότε που ανακοινώθηκε πριν από μερικά χρόνια. Σύντομα, οι παίκτες θα μπορέσουν να μπουν ξανά στα στιλέτα της Bayonetta, ενώ για τους λιπόψυχους, υπάρχει ρύθμιση για να μην φορέσει τα ρούχα της, καθώς μεταμορφώνεται σε δαίμονες φτιαγμένους από τα μαλλιά της.

Resident Evil

Από τις 28 Οκτωβρίου, θα μπορείς να παίξεις τη cloud έκδοση του Resident Evil Village στο Switch ενώ έναν demo είναι διαθέσιμο άμεσα χωρίς κάποια χρέωση. Αργότερα μέσα στη χρονιά, θα μπορείς επίσης να αγοράσεις πρόσβαση σε cloud εκδόσεις του Resident Evil 7, καθώς και των πρόσφατων remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3. Αυτά είναι τα τελευταία παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σε cloud-only εκδόσεις για το Switch. Οι developers αποφάσισαν ότι το να βασίζεσαι σε μεγάλο βαθμό στη σύνδεσή σου στο διαδίκτυο θα ήταν καλύτερη ιδέα από το να προσπαθείς να βρεις μια απογυμνωμένη μεταφορά στη γηρασμένη κονσόλα της Nintendo.