Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Ubisoft Forward

1 έτος πριν

Πολλά και διάφορα ήταν τα όσα μάθαμε κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward, του event που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο η UBISOFT. Με τα Assassin’s Creed να έχουν την τιμητική τους (θα καταλάβεις οσονούπω τον λόγο), η γαλλική εταιρεία δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, ανακοινώνοντας τίτλους για όλα τα γούστα και τις πλατφόρμες. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Assassin’s Creed

Ξεκινάμε όπως προείπαμε με τα Assassin’s Creed και το νέο επεισόδιο της σειράς. Το Assassin’s Creed Mirage υπόσχεται να γυρίσει το franchise στις ρίζες του, τόσο από πλευράς gameplay (μικρότερο σε διάρκεια χωρίς lootboxes) όσο και από άποψη στόρι (διαδραματίζεται στη Βαγδάτη, 20 χρόνια πριν τα γεγονότα του Valhalla). Την ανάπτυξή του υπογράφει η UBISOFT BORDEAUX που βασίστηκε στο τρίπτυχο «stealth – parkour – δολοφονίες».

Πέραν του Mirage, είχαμε και την παρουσίαση του Assassin’s Creed Infinity, μίας πλατφόρμας που θα αποτελέσει το hub της σειράς στο μέλλον. Η UBISOFT μάλιστα την «εγκαινιάζει» με δύο παιχνίδια: το ένα έχει προσωρινό τίτλο Assassin’s Creed Codename Red και εξελίσσεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Το δεύτερο αποτελεί πρότζεκτ του επικεφαλής του Watch Dogs: Legion, Clint Hocking, και θα πειραματιστεί με νέα κόνσεπτ -άγνωστα για την ώρα.

Το Assassin’s Creed Jade, τέλος, (επίσης προσωρινός τίτλος) είναι το τρίτο παιχνίδι του franchise το οποίο όμως θα κυκλοφορήσει σε mobile συσκευές. Θα διαδραματίζεται στην αρχαία Κίνα με το gameplay του να είναι όσο πιο… Assassin’s Creed γίνεται. Αν ανυπομονούσες να κάνεις parkour στο Σινικό Τείχος, να η ευκαιρία!

Skull and Bones

Αφήνοντας τα Assassin’s Creed, η UBISOFT μας έδειξε κι ένα νέο τρέιλερ από το Skull and Bones το οποίο… σαλπάρει στις 8 Νοεμβρίου. Στο βίντεο που είδαμε, παρουσιάστηκαν οι επιλογές παραμετροποίησης που θα έχει ο παίκτης ως προς το πλοίο του, καθώς και το in-game εμπορικό δίκτυο που θα διαχειρίζεται τις ανταλλαγές προϊόντων και το εμπόριο.

Trackmania

Το Trackmania είναι ένας τίτλος με το δικό του, φανατικό κοινό, και στη UBISOFT το γνωρίζουν καλά. Όπως μάθαμε, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες μέσα στην επόμενη χρονιά προσφέροντας μάλιστα λειτουργίες cross-play και cross-progression με τα PC. Πέραν των PS5 και Xbox Series X|S, μάλιστα, θα διατεθεί σε Google Stadia και Amazon Luna.

Λοιπές ανακοινώσεις

Η UBISOFT έδειξε ακόμα gameplay από το Rainbow Six Mobile, ένα νέο free-to-play παιχνίδι για mobile συσκευές το οποίο βρίσκεται ήδη σε closed beta.

Το Just Dance θα κυκλοφορήσει στην ώρα του εν όψει εορτών σε PS5 και Xbox Series X|S περιλαμβάνοντας μία νέα πλατφόρμα «dance on demand».

Δύο παιχνίδια της σειράς The Division, τα Heartland και Resurgence μπαίνουν σε beta περιόδους.

Το The Crew 2 αναμένεται να υποδεχθεί διαδρομές στον πάγο για πρώτη φορά.

Το Riders Republic συνεργάζεται με τη Vans προσφέροντας νέο εξοπλισμό και ποδήλατα BMX.