Νίκη στο Halo Infinite για Αυστραλό παίκτη

2 έτη πριν
 Halo Infinite

Οι λάτρεις του Halo ή εν πάση περιπτώσει του Halo Infinite σίγουρα θα γνωρίζουν τον Remy “Mint Blitz”. Πρόκειται για έναν Αυστραλό streamer ο οποίος δραστηριοποιείται σε Twitch και YouTube και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έχει «λιώσει» τον τελευταίο τίτλο της 343 Industries. Στους πιο παρατηρητικούς το όνομα ή έστω το alias του σίγουρα κάτι θα έχει να «πει», αφού ο Mint Blitz ήταν εκείνος που ανακάλυψε ένα τρελό exploit στην campaign του Halo Infinite που επέτρεπε στον παίκτη να διανύσει όλο τον χάρτη πετώντας… πριν καν κυκλοφορήσει το παιχνίδι!

Ο Mint Blitz λοιπόν «ξαναχτύπησε» με ένα απίθανο κατόρθωμα που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μιμηθεί κάποιος: κέρδισε 100 online free-for-all παιχνίδια στη σειρά! Για την ακρίβεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, το σερί του σταμάτησε «στις 105-106 νίκες», αριθμός που είναι όσο εξωφρενικός ακούγεται.

Παρακολουθώντας κανείς το κρεσέντο του Mint Blitz, δε γίνεται παρά να του βγάλει το καπέλο. Το gameplay του τα έχει όλα: triple kills, overkills, killtaculars, απίθανες παγίδες, μπλόφες, τα πάντα. Εν αντιθέσει με ό,τι θα πίστευαν μάλιστα οι γνώστες του Halo Infinite, ο Mint Blitz δεν έκανε κατάχρηση του sniper rifle αλλά βασίστηκε στον εξοπλισμό του με το repulsor (δημιουργεί ένα αντιβαρυτικό πεδίο μπροστά από τον παίκτη επιτρέποντάς του να εκτοξεύει αντικείμενα και μπλοκάροντας εισερχόμενα πυρά) να έχει την τιμητική του.

Το κατόρθωμα του Mint Blitz πέραν των 100+ νικών είναι πως το παιχνίδι του συνδυάζει το αποτέλεσμα με το θέαμα -η λέξη «σκοπιμότητα» είναι άγνωστη. Δες το, αξίζει.