Παίξε το νέο God of War Ragnarok παρέα με τον 2J!

1 έτος πριν
God of War Ragnarok 2J

Πώς θα σου φαινόταν να έχεις την ευκαιρία να παίξεις το δημιούργημα της SANTA MONICA -και υποψήφιο παιχνίδι της χρονιάς για φέτος- God of War Ragnarök και μάλιστα να συζητήσεις γι’ αυτό με τον 2J; Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου δίνει την ευκαιρία να είσαι ένας από τους 10 υπερτυχερούς που θα κάνουν δική τους από μία διπλή πρόσκληση για να συναντήσουν τον γνωστό gamer, να φωτογραφηθούν μαζί του, να μιλήσουν για το God of War Ragnarök και βέβαια να δοκιμάσουν τον τίτλο από πρώτο χέρι!

Αν τα παραπάνω δε σε αφήνουν αδιάφορο, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό 2jgapp στην εφαρμογή G App στο κινητό σου! Αν δεν την έχεις εγκαταστήσει ήδη θα χρειαστεί να την κατεβάσεις από το App Store ή το Play Store και να εγγραφείς. Αυτό ήταν! Fingers crossed και μπορεί να είσαι εσύ ο ένας από τους 10 νικητές που θα λάβουν τη διπλή πρόσκληση για το meet & greet event με τον 2J και τις εκπλήξεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Αθήνα.

Το God of War Ragnarök είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα παιχνίδια για το PlayStation®. Αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια και κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου σε PS4 και PS5, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του (το επίσης εξαιρετικό God of War του 2018).  Βεβαίως, προτείνουμε να έχεις παίξει το πρώτο παιχνίδι προκειμένου να καταλάβεις καλύτερα τι συμβαίνει στο Ragnarök, κάτι που άλλωστε επιχειρεί και το παιχνίδι με μια εισαγωγή που κάνει την απαραίτητη ανακεφαλαίωση. Η αποκάλυψη του Ragnarök έρχεται, και όλα τα γεγονότα που περιστρέφονται γύρω από τον γιο του Kratos, Ατρέα (Atreus). Το Fimbulwinter -μια εποχή αναταραχής που προμηνύει το Ragnarök - έχει έρθει και κατά τη διάρκεια των ετών που μεσολάβησαν, ο Ατρέας δυναμώνει, μαθαίνει σημαντικές πληροφορίες για τον ίδιο και προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να τον εμπιστευτεί.

Υπάρχουν αναδρομές στην κλασσική σκηνή του κυνηγιού από το God of War του 2018, καθώς ο Kratos βλέπει με υπερηφάνεια τον Atreus να αποδεικνύει ότι δεν είναι πια παιδί. Το παιχνίδι δεν χάνει χρόνο και μετά από μια ιλιγγιώδη εναρκτήρια μάχη, το πρώτο βήμα αυτού του νέου ταξιδιού είναι να φύγετε από το παγωμένο βασίλειο του Midgard και να βρείτε έναν εξαφανισμένο σκανδιναβικό θεό στο ευρύτερο και ποικίλο σύμπαν.

Θυμίζουμε πως τα God of War αποτελούν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες σειρές του PlayStation® με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το God of War του PS2, να χρονολογείται από το 2005.