Περιφερειακά Naruto κυκλοφόρησε η HYPERX

1 έτος πριν

Συγκαταλέγεσαι κι εσύ στο diehard κοινό του Naruto: Shippuden; Τότε σίγουρα οι νέες κυκλοφορίες περιφερειακών της HYPERX δεν πρόκειται να σε αφήσουν ασυγκίνητο. Πρόκειται για δύο σετ που απαρτίζονται από gaming ποντίκι, πληκτρολόγιο, mousepad (ή mousemat όπως λέγεται πια) και headset. Το ένα είναι εμπνευσμένο από τον Naruto Uzumaki και το άλλο από τον Itachi Uchina, τους δύο δημοφιλέστερους χαρακτήρες της σειράς anime και manga. Καθένα εξ αυτών έρχεται στα χρώματα του κάθε πρωταγωνιστή, με το σετ του Naruto να ξεχωρίζει για τις πορτοκαλί του πινελιές κι εκείνο του Itachi να βασίζεται σε έναν συνδυασμό μαύρου και κόκκινου.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως η HYPERX διέθεσε τα περιεχόμενα των δύο σετ και ανεξάρτητα στις ΗΠΑ, για όσους θέλουν κάτι μεμονωμένα. Τα πληκτρολόγια κοστίζουν $119,99, τα headsets $109,99, τα ποντίκια $59,99 και τα mousepads $39,99. Και τα τέσσερα αντικείμενα βασίζονται σε υπάρχοντα μοντέλα της HYPERX, κάτι που θα ικανοποιήσει αν μη τι άλλο και όσους κοιτούν πέρα από την εμφάνιση. Τα πρώτα σχόλια που κυκλοφορούν γι’ αυτά στο διαδίκτυο είναι θετικά, μιλώντας για εξαιρετική αίσθηση, στιβαρή κατασκευή και ποιοτική εμπειρία. Ο δε σχεδιασμός τους δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση: η HYPERX πέτυχε διάνα!

To Naruto είναι μία από τις πλέον γνωστές σειρές manga. Έκανε την εμφάνισή του στα τέλη της δεκαετίας του 90 με το στόρι του να εστιάζει σε έναν νεαρό νίντζα, τον Naruto Uzumaki ο οποίος είχε όνειρο να αναγνωριστεί από τους γύρω του και να γίνει ο αρχηγός του χωριού του. Το manga δεν άργησε να γίνει anime και να μεταφερθεί και στην τηλεόραση στο πλαίσιο δύο μάλιστα σειρών: του Naruto που έτρεξε μεταξύ 2002 και 2007 και του Naruto: Shippuden που συνεχίστηκε ως το 2017. Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Naruto, «γεννήθηκε» το sequel του, Boruto: Naruto Next Generations, η ιστορία του οποίου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.