PS Plus και Xbox Game Pass: Τα παιχνίδια για τον Ιούλιο 2024

1 μήνας πριν
Xbox Live Gold & PlayStation Plus logos

Εν μέσω καλοκαιριού, SONY και MICROSOFT μας επιφυλάσσουν δυνατές προσφορές μέσω των συνδρομητικών τους υπηρεσιών για PlayStation 5 και Xbox Series X/S αντίστοιχα. Ας τα δούμε αναλυτικά:

PlayStation Plus

Το κορυφαίο παιχνίδι του Ιουλίου σε ότι αφορά τις προτάσεις στο PS Plus είναι το Among Us, ένα δημοφιλές multiplayer παιχνίδι που παραμένει δημοφιλές από τότε που έγινε viral το 2020 και πιθανότατα το έχεις ακούσει μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου ομάδες πρέπει να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες σε έναν χάρτη και να αποφύγουν να σκοτωθούν κρυφά από έναν απατεώνα ανάμεσά τους. Το Among Us είναι μια εμπειρία για φοβερές συζητήσεις, πισώπλατες μαχαιριές και αξέχαστες multiplayer στιγμές. Αποτέλεσε viral το 2020, καθώς ο κόσμος έψαχνε για ένα τέτοιο multiplayer παιχνίδι κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Σχεδόν τέσσερα χρόνια αργότερα, το Among Us εξακολουθεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και μάλιστα στα σκαριά βρίσκεται η μεταφορά του στην τηλεόραση.

Αν ψάχνεις για ένα πιο συνεργατικό multiplayer παιχνίδι, τότε ίσως να θέλεις να δεις το Borderlands 3. Είναι μέρος του looter-shooter franchise της Gearbox Entertainment, όπου ο στόχος είναι να συνεχίσεις να πολεμάς τους εχθρούς και να αποκτάς όλο και καλύτερα όπλα. Με μια ταινία Borderlands να βγαίνει στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι, δεν κάνει εντύπωση γιατί ακούμε το συγκεκριμένο franchise ολοένα και περισσότερο.

Τέλος, υπάρχει το NHL 24, η τελευταία πρόταση χόκεϊ από την EA. Η τελευταία έκδοση διαθέτει μόνο σταδιακές βελτιώσεις στους βασικούς μηχανισμούς της σειράς, αλλά αν έχετε καιρό να παίξετε ένα παιχνίδι προσομοίωσης χόκεϊ επί πάγου, πιθανότατα το νέο NHL θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

Σε αντίθεση με άλλους μήνες, οι συνδρομητές του PS Plus Essential θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα άλλο μπόνους περιεχόμενο εκτός από αυτά τα τρία παιχνίδια. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Genshin Impact θα μπορούν να κατεβάσουν ένα νέο PlayStation Plus Pack, το οποίο παρέχει στους παίκτες 160 Primogems, 4 Fragile Resin, 20 Hero's Wit, 30 Mystic Enhancement Ore και 150.000 Mora δωρεάν.

Ενώ αυτό το Genshin Impact πακέτο δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 16 Ιουλίου, τα Among Us, Borderlands 3 και NHL 24 θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές όλων των επιπέδων του PlayStation Plus μεταξύ 2 Ιουλίου και 6 Αυγούστου.

Xbox Game Pass

Η λίστα της MICROSOFT για τα παιχνίδια που θα προστεθούν στο Xbox Game Pass αυτό το μήνα είναι αρκετά μεγάλη, προσφέροντας επιλογές για διαφορετικές προτιμήσεις παικτών.

Το "Journey to the Savage Planet" κάνει την αρχή επιστρέφοντας στη συλλογή του Game Pass. Το παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2020, λαμβάνοντας ανάμεικτες κριτικές. Το ίδιο διάστημα κυκλοφορίας περιμένουμε το "Nickelodeon All-Star Brawl 2", ένα fighting game βασισμένο σε χαρακτήρες του Nickelodeon το οποίο έχει λάβει θετικές κριτικές.

Συνεχίζουμε με το "Cricket 24", ένα αθλητικό παιχνίδι που έλαβε μέτριες κριτικές, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει και το "Neon White", ένα first-person action game που διακρίνεται για το σχεδιασμό των επιπέδων και την αίσθηση ταχύτητας που προσφέρει.

Στα μέσα του μήνα, δύο νέα παιχνίδια κάνουν το ντεμπούτο τους στο Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας τους. Το "Magical Delicacy", ένα pixel art platformer με θέμα τη μαγειρική, και το "Flock", ένα multiplayer co-op παιχνίδι που επικεντρώνεται στην πτήση και τη συλλογή πλασμάτων.

  • Journey to the Savage Planet (3 Ιουλίου 2024)
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2 (3 Ιουλίου 2024)
  • Cricket 24 (9 Ιουλίου 2024)
  • The Case of the Golden Idol (9 Ιουλίου 2024)
  • Neon White (11 Ιουλίου 2024)
  • Tchia (11 Ιουλίου 2024)
  • Magical Delicacy (16 Ιουλίου 2024)
  • Flock (16 Ιουλίου 2024)