Στα τέλη του 2022 έρχεται το The Witcher 3 σε PS5 και Xbox Series X|S

1 έτος πριν
the witcher 3

Τι κι αν κυκλοφόρησε κανονικά το 2015; Το The Witcher 3 παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές ακόμα και σήμερα και, εδώ που τα λέμε, πώς θα ‘ταν δυνατόν να μη συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που πρόκειται κατά γενική ομολογία ένα από τα καλύτερα, ομορφότερα και αρτιότερα παιχνίδια όλων των εποχών; Η λατρεία του κοινού για τον Geralt of Rivia είναι τέτοια που η CD PROJEKT ξεκίνησε την ανάπτυξη του The Witcher 3 και για τις κονσόλες νέας τρέχουσας γενιάς, τουτέστιν το PS5 και τα Xbox Series X|S. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ‘θελαν οι Πολωνοί…

Όπως ανακοίνωσε η CD PROJEKT, η κυκλοφορία του The Witcher 3: Wild Hunt στο PS5 και τα Xbox Series X|S μετατίθεται για το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Την ανάπτυξη της Complete Edition του παιχνιδιού, θυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες είχε αναλάβει αρχικά η SABER INTERACTIVE, το στούντιο που είχε επιμεληθεί την έκδοση του The Witcher 3 στο Nintendo Switch, με τη CD PROJEKT ωστόσο να… αλλάζει γνώμη στην πορεία, παίρνοντας το όλο πρότζεκτ επάνω της (έστω κι αν επίσημα αρνείται τα πάντα).

Οι φίλοι του Witcher πάντως βρίσκονται σε… αναβρασμό αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η πολωνική εταιρεία αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Το λεγόμενο The Witcher 4 (το οποίο ωστόσο δεν πρόκειται να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το τρίτο παιχνίδι, μιας και η τριλογία του Geralt έχει ολοκληρωθεί) μάλιστα βασίζεται στη νεότερη έκδοση της μηχανής γραφικών της EPIC, Unreal Engine 5. Βέβαια για πιθανή κυκλοφορία του ούτε λόγος, αφού η ανάπτυξή του βρίσκεται σε εξαιρετικά αρχικό στάδιο (τόσο αρχικό που δύσκολα προβλέπεται να έχουμε κάτι απτό μέσα στην επόμενη τετραετία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).