Στις 28 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο expansion του World of Warcraft, Dragonflight

1 έτος πριν
World of Warcraft Dragonflight

Ο «βασιλιάς» των MMORPG, World of Warcraft, ετοιμάζεται να καλωσορίσει το νέο του expansion. Το Dragonflight θα είναι το ένατο expansion στα 18 χρόνια ζωής του τίτλου της Blizzard και θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου, ακριβώς με την «ενηλικίωση» του παιχνιδιού (αν δεν το θυμάσαι, το WoW είχε κάνει την εμφάνισή του στις 23 Νοεμβρίου του 2004 σε ΗΠΑ και Αυστραλία, πριν έρθει και στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους).

Όσο για το περιεχόμενο του Dragonflight; Περιστρέφεται γύρω από το θρυλικό σπίτι της φυλής των dragonkind, τα Dragon Isles τα οποία ξυπνούν από τον αιώνιο λήθαργό τους, φέρνοντας στο φως καλά κρυμμένα μυστικά. Οι παίκτες θα κληθούν να απαντήσουν στο κάλεσμα των δράκων έχοντας στη διάθεσή τους τέσσερις νέες περιοχές προς εξερεύνηση: τις Dragon Shores, τα Ohn’ahran Plains, το Azure Span και το Thaldraszus. Η καθεμία τοποθεσία είναι εμπνευσμένη και από έναν αρχαίο δράκο, ενισχύοντας τη μυθολογία γύρω από τη φυλή τους και προσθέτοντας άπλετο νέο περιεχόμενο σε ένα έτσι κι αλλιώς πλούσιο παιχνίδι.

Το Dragonflight θα φέρει μαζί του και τους dracthyr Evokers, τον πρώτο συνδυασμό φυλής/κλάσης στο παιχνίδι. Οι dracthyr ως race έχουν τη δυνατότητα να εναλλάσσονται μεταξύ ανθρώπινης και δρακίσιας μορφής ενώ οι Evokers είναι ranged damage-dealers με δυνατότητες healing, ένα build που τους προσδίδει σπουδαία ευελιξία αφού μπορούν να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος κάθε γκρουπ, παρέχοντας όμως την υποστήριξη που τόση ανάγκη έχουν οι υπόλοιποι (και δη τα tanks). Παράλληλα με το Dragonflight έχουμε και την προσθήκη του Dragonriding, ενός νέου τύπου εναέριας μετακίνησης (καλά το μάντεψες, στην πλάτη ενός drake).

Αν η 28η Νοεμβρίου σου φαίνεται μακριά, μπορείς να πάρεις τα μέτρα σου και να αρχίσεις το… ζέσταμα από τώρα με το Wrath of the Lich King Classic την επανέκδοση του -κατά γενική ομολογία- καλύτερου expansion που κυκλοφόρησε ποτέ για το World of Warcraft. For the Horde!