Τα άπαντα των Yakuza προσφέρει το PS Plus

1 έτος πριν
Yakuza PS Plus

Το νέο PS Plus είναι μαζί μας εδώ και λίγο καιρό και η SONY αρχίζει σιγά-σιγά να… ζεσταίνεται σε ό,τι αφορά τους τίτλους που προσφέρει δωρεάν στα μέλη του. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, όσοι έχουν Premium ή Extra συνδρομή στο PS Plus, θα μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν στην κονσόλα τους όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς Yakuza. Και όταν λέμε «όλα», το εννοούμε.

Τα ακόλουθα τρία θα γίνουν διαθέσιμα τον Αύγουστο:

  • Yakuza 0
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2

Θυμίζουμε ότι στους δωρεάν τίτλους του PS Plus για τον ίδιο μήνα, συμπεριλαμβάνεται και το Yakuza: Like a Dragon (το οποίο μάλιστα μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν και όσοι έχουν PS Plus Essential).

Αργότερα μέσα στη χρονιά, στη βιβλιοθήκη του PS Plus (για τους Premium και τους Extra χρήστες) θα προστεθούν τα:

  • Yakuza 3 Remastered
  • Yakuza 4 Remastered
  • Yakuza 5 Remastered
  • Yakuza 6: The Song of Life

Συνολικά μιλάμε για οκτώ παιχνίδια τα οποία θα σου προσφέρουν εκατοντάδες ώρες ποιοτικού gameplay, μεταφέροντάς σε στην Ιαπωνία για μια επική περιπέτεια γεμάτη δράση, ίντριγκα και ξύλο! Τα Yakuza άλλωστε είναι πασίγνωστα για τους ανοιχτούς τους κόσμους, το εξαιρετικά βαθύ gameplay τους που περιλαμβάνει αποστολές, mini-games, Easter eggs και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνουν τη ζωή στο Τόκιο (μέσα από τη φανταστική συνοικία του Kamurocho) αλλά και τον ιαπωνικό υπόκοσμο.

Σου θυμίζουμε ότι πέραν του Yakuza: Like a Dragon, το PS Plus προσφέρει σε όλα του τα μέλη τον Αύγουστο δύο ακόμα εξαίρετα παιχνίδια, εντελώς δωρεάν. Ο λόγος για το Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, ένα remake των δύο πρώτων παιχνιδιών της γνωστότερης σειράς skating (στο λέμε από τώρα: το soundtrack τους δεν παίζεται) και το εξαιρετικά ατμοσφαιρικό Little Nightmares (ό,τι πρέπει πριν ασχοληθείς με το Little Nightmares II).