Tα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου σε PS Plus και Xbox Live

1 έτος πριν
xbox live

MICROSOFT και SONY ανακοίνωσαν τα δωρεάν παιχνίδια στα οποία θα έχουν πρόσβαση τα μέλη του Xbox Live και του PS Plus αντίστοιχα τον μήνα Αύγουστο και η αλήθεια είναι πως στους τίτλους αυτούς συμπεριλαμβάνονται ορισμένα αρκετά δυνατά brand names.

Ξεκινάμε με τη SONY, οι συνδρομητές του PS Plus (και των τριών πακέτων, Essential, Extra και Premium) θα έχουν πρόσβαση στο Yakuza: Like a Dragon, το Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 και το Little Nightmares. Το Like a Dragon αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς Yakuza, «must» για τους λάτρεις των open world. Κυκλοφόρησε το 2020 και διαδραματίζεται στη Γιοκοχάμα, λίγο μετά τα γεγονότα του Yakuza 6. Το Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 εμφανίστηκε πέρυσι και αποτελεί μια συλλογή με τις remastered εκδόσεις των δύο πρώτων Tony Hawk’s Pro Skater. Εξαιρετικό gameplay, σπουδαίο soundtrack και σούπερ multiplayer -μην το χάσεις. Όσο για το τρίτο παιχνίδι του μήνα, το Little Nightmares είναι μία από τις ατμοσφαιρικότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Επίσης άχαστο και η τέλεια αφορμή για να συνεχίσεις με το prequel του, Little Nightmares II.

Περνάμε στο Xbox και τα Games with Gold του μήνα. Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου (1-31) θα είναι διαθέσιμο το Calico, ένα χαλαρό και χαριτωμένο παιχνίδι με γάτες (όχι, καμία σχέση με το Stray). Στο διάστημα 1-15 Αυγούστου θα μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου το φοβερό Saints Row 2, ένα GTA-clone του 2008 που παίζεται άνετα ακόμα και σήμερα. Στις 16-31 Αυγούστου θα προσφέρεται το Monaco: What’s Yours is Mine στο οποίο θα κληθείς να δημιουργήσεις την τέλεια ομάδα λωποδυτών ως άλλος Danny Ocean ενώ, τέλος, από τις 16 Αυγούστου ως και τις 15 Σεπτεμβρίου θα είσαι σε θέση να κάνεις δικό σου το ScourgeBringer, ένα roguelite platformer σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο.