Τα νέα Xbox controllers έχουν τρίχες!

2 έτη πριν
xbox controllers

Οι εταιρείες συνηθίζουν να εξαντλούν τη δημιουργικότητά τους όσον αφορά τα χειριστήρια των συστημάτων τους και δη τις ειδικές κυκλοφορίες αυτών, στην προσπάθειά τους να δελεάσουν το κοινό. Έχουμε δει κατά καιρούς γυαλιστερές και ματ εκδοχές, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο εντυπωσιακές, κάποιες εμπνευσμένες και ορισμένες όχι και τόσο. Στην περίπτωση του Sonic the Hedgehog 2 όμως, η Microsoft… το τερμάτισε!

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για την ταινία Sonic the Hedgehog 2 (κάνει πρεμιέρα 1 Απριλίου) και όχι το παλιό, καλό παιχνίδι. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τη Microsoft να δημιουργήσει μία ειδική έκδοση του Xbox Series S εμπνευσμένη από το φιλμ της Paramount Pictures! Η κονσόλα, που λες, θα είναι μαύρου χρώματος (κάτι αρκετά πρωτότυπο, αν αναλογιστείς ότι το Xbox Series S είναι πάλλευκο) με τον Sonic και τον Knuckles να εμφανίζονται στην επάνω του όψη και ένα χρυσού χρώματος δαχτυλίδι να περιβάλλει τον μεγάλο αεραγωγό της κονσόλας.

Όλα τα λεφτά όμως είναι τα δύο χειριστήρια που συνοδεύουν την τελευταία, τα οποία είναι εξ ολοκλήρου… τριχωτά! Καλά διάβασες: η επιφάνειά τους δεν είναι ούτε γυαλιστερή (glossy), ούτε ματ αλλά καλύπτεται πλήρως από μία τριχωτή επένδυση που προσφέρει μία αν μη τι άλλο πρωτότυπη αίσθηση αφής. Τα δύο χειριστήρια έρχονται σε μπλε και κόκκινο χρώμα (Sonic vs. Knuckles φάση) και κατά τα άλλα λειτουργούν όπως ακριβώς θα περίμενες.

Στο προκείμενο τώρα: πώς θα τα κάνεις όλα αυτά δικά σου; Κατ’ αρχάς τίποτε από τα παραπάνω δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Η Microsoft διοργανώνει κλήρωση στα τέλη του Απριλίου κι αν θες να συμμετάσχεις δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το προφίλ του Xbox στο Twitter για περισσότερες λεπτομέρειες.

Είτε βρίσκεις όμορφα τα νέα χειριστήρια του Xbox, είτε θεωρείς την… τριχωτή τους υλοποίηση αποτυχημένη, πρέπει να παραδεχτείς ότι από πρωτοτυπία σκίζουν. Κάτι μας λέει ότι σύντομα θα τα δούμε να μοσχοπουλιούνται στο eBay…