Τα παιχνίδια των PlayStation Plus & Xbox Live Gold για τον Ιούνιο

1 έτος πριν
ps plus & xbox

Νέος μήνας, νέα παιχνίδια για τις συνδρομητικές υπηρεσίες PlayStation Plus και Xbox Live Gold. Για τον Ιούνιο, οι επιλογές είναι ιδιαίτερα ποικίλες και κάπως ασυνήθιστες εν μέρει, οπότε χωρίς μεγάλη εισαγωγή ας δούμε τι θα μπει στα ψηφιακά μας ράφια.

God of War (PS4, συμβατό με PS5)

Αναμφίβολα, πρώτο όνομα στη «μαρκίζα» είναι το God of War. Το επιτυχημένο ημί-reboot της σειράς απέσπασε αμέτρητα βραβεία, σηματοδοτώντας μια ριζική αλλαγή πορείας για τη σειρά. Ο Kratos, αφότου σφάγιασε σχεδόν όλο το ελληνικό πάνθεον, βρίσκεται στη Σκανδιναβία έχοντας ξεκινήσει μια νέα ζωή με τη σύζυγο και τον γιο τους. Όμως, ο θάνατος της γυναίκας του θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια τεράστια περιπέτεια, όπου θα πρέπει να ακονίσει -κυριολεκτικά- το τσεκούρι του καθώς για άλλη μια φορά, βρίσκεται απέναντι στους Θεούς.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4, συμβατό με PS5)

Το Naruto to Boruto: Shinobi Striker είναι από τα παιχνίδια που θα λατρέψουν οι φίλοι των anime. Πέρα από την κλασική ιστορία του Naruto, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική: δύο ομάδες τεσσάρων ninja συγκρούονται με στόχο την επικράτηση του ισχυρότερου. Όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες από τη σειρά δίνουν το «παρών» και οι επικές μάχες που εκτυλίσσονται είναι χωρίς προηγούμενο.

Nickelodeon All-Star Brawl (PS4/PS5)

Σε παρόμοια μονοπάτια κινείται και το Nickelodeon All-Star Brawl, ένα party brawler όπου χαρακτήρες της Nickelodeon συγκρούονται στην οθόνη. Από τα Χελωνονιντζάκια έως τον Μπομπ Σφουγγαράκη κι από τον Danny Phantom μέχρι τους Thornberrys, τον Άρνολντ και την παρέα του ή τα Rugrats, οι μάχες είναι εντυπωσιακές, εκρηκτικές, γεμάτες χιούμορ και φιλικές για όλη την οικογένεια.

Aven Colony (Xbox One, συμβατό με Xbox Series X|S)
Από 1 έως 30 Ιουνίου

Ένας νέος κόσμος περιμένει την ανθρωπότητα με το Aven Colony, όπου θα φτιαχτεί μια νέα αποικία στον πλανήτη Aven Prime. Από μικρές κοινότητες θα δημιουργηθούν κολοσσιαίες πόλεις, οι ντόπιες μορφές ζωής αποτελούν αίνιγμα και το παράξενο κλίμα του πλανήτη δεν είναι πάντα φιλικό. Εξερευνώντας τον πλανήτη και μαθαίνοντας για αυτόν, η αποικία θα ανθίσει και η ανθρωπότητα θα έχει μια ευκαιρία να ζήσει στο νέο της σπίτι.

Project Highrise: Architect’s Edition (Xbox One, συμβατό με Xbox Series X|S)
Από 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου

Ένας αρχιτέκτονας, πολλοί ουρανοξύστης, αμέτρητες πιθανότητες. Με το Project Highrise: Architect’s Edition, στόχος είναι η δημιουργία τεράστιων ουρανοξυστών και η διαχείρισή τους, από το προσωπικό που εργάζεται μέσα σε αυτόν μέχρι τις εκδηλώσεις που θα συμβαίνουν στο χώρο. Με ελεύθερο παιχνίδι και 29 πίστες στο campaign mode, σίγουρα θα απασχολήσει για αρκετό χρόνο.

Super Meat Boy (Xbox 360, συμβατό με Xbox One, Xbox Series X|S)
Από 1 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου

Ο Super Meat Boy θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη του, το οποίο μεταφράζεται σε μια ξέφρενη περιπέτεια όπου θα αψηφήσει τον κίνδυνο περνώντας μέσα από πριόνια κι επικίνδυνες σπηλιές για να φτάσει στο στόχο του, μέσα από 300+ πίστες γεμάτες δράση και διασκέδαση.

Raskulls (Xbox 360, συμβατό με Xbox One, Xbox Series X|S)
Από 16 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου

Μια ομάδα σκελετών ξεκινάει μια μεγάλη περιπέτεια, για έναν ή πολλούς παίκτες, online και τοπικά. Σε πάνω από 60 πίστες γεμάτες δράση, θα πρέπει να εξερευνήσουν, να συλλέξουν αντικείμενα και να αντιμετωπίσουν διαγαλαξιακούς εχθρούς και κάθε λογής «τρέλα», με μια γερή δόση χιούμορ.