Τρεις παρουσιάσεις έχει προγραμματισμένες η MICROSOFT και το Xbox τον Ιούνιο

11 μήνες πριν
Xbox Games Showcase logo

Το Xbox θα πραγματοποιήσει τρεις σημαντικές παρουσιάσεις τον Ιούνιο, μεταξύ των οποίων το "Xbox Games Showcase and Starfield Direct Double Feature" και το Xbox Games Showcase Extended. Στην περίπτωση του δεύτερου event, η MICROSOFT αναμένεται να μας δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα Xbox παιχνίδια, στα οποία θα αναφερθεί περιληπτικά στο πρώτο event.

Κάθε χρόνο, το Xbox επιλέγει τον Ιούνιο για να διοργανώσει κάποιου είδους showcase γεμάτο ανακοινώσεις. Τις περισσότερες φορές, η ημερομηνία διεξαγωγής ευθυγραμμίζεται με την E3, όμως όπως γνωρίζουμε ήδη από τον Μάρτιο, η E3 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί και φέτος. Παρόλα αυτά, αυτές οι τρεις παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η E3 2023.

Η σειρά των παρουσιάσεων ξεκινά στις 8:00μμ ώρα Ελλάδος, την Κυριακή 11 Ιουνίου, με το Xbox Games Showcase. Μια δημοσίευση του Xbox Wire αναφέρει ότι αυτή η παρουσίαση θα επικεντρωθεί σε "νέες εκπλήξεις και πρώτες ματιές από τα απίστευτα ταλαντούχα στούντιο της MICROSOFT και τους πολλούς δημιουργικούς συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο". Ελπίζουμε ότι αυτό περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για πολυαναμενόμενες αποκλειστικότητες όπως το Senua's Saga: Hellblade 2 και το Avowed. Είναι ενδιαφέρον ότι το μέρος "and Bethesda" του περσινού event αφαιρέθηκε, υποδηλώνοντας ότι τα στούντιο της ZeniMax Media δεν θα έχουν μεγάλη παρουσία.

Βεβαίως, αυτό μπορεί να οφείλεται σε αυτό που ακολουθεί την παρουσίαση αυτή. Συγκεκριμένα μόλις ολοκληρωθεί το Xbox Games Showcase, θα ξεκινήσει το προαναγγελθέν Starfield Direct event. Αυτή αναμένεται να είναι η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Starfield της Bethesda Game Studios, η οποία θα περιλαμβάνει πολλά νέα στοιχεία για το gameplay καθώς και συνεντεύξεις προγραμματιστών, έτσι ώστε οι gamers να έχουν μια καλύτερη εικόνα του παιχνιδιού πριν από την κυκλοφορία του τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Τέλος, την ίδια ώρα αλλά την Τρίτη 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το Xbox Games Showcase Extended. Η παρουσίαση αυτή έχει σκοπό να εμβαθύνει περισσότερο σε μερικά από τα παιχνίδια που προβλήθηκαν εν συντομία στην παρουσίαση της Κυριακής. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, αυτή η παρουσίαση αναμένεται να έχει και κάποιες αποκλειστικές ανακοινώσεις.

Με αυτά τα τρία livestreams και διάφορες εκδηλώσεις του Xbox FanFest που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο εκείνη την εβδομάδα, η εβδομάδα της 11ης Ιουνίου φαίνεται ότι θα είναι αρκετά συναρπαστική για τους οπαδούς του Xbox. Όλες αυτές οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλια του Xbox στο YouTube, το Twitch και το Facebook.

Stay tuned Στο G Blog για να μάθεις όλες τις νέες ανακοινώσεις των 3 events!