Unboxholics και ΓΕΡΜΑΝΟΣ φτιάχνουν βαλίτσες για gamescom

8 μήνες πριν
gamescom 2023 logo

Πιστοί στο ραντεβού τους, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Unboxholics ετοιμάζονται να βρεθούν στην Κολωνία, εκεί όπου όπως και κάθε Αύγουστο, χτυπά η καρδιά του ευρωπαϊκού gaming. Η gamescom έχει εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις video games παγκοσμίως, προσελκύοντας επαγγελματίες του χώρου αλλά και λάτρεις του gaming που γεμίζουν ασφυκτικά σε ετήσια βάση το Kolnmesse για να δουν από πρώτο χέρι αλλά και να παίξουν τους τίτλους που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα καταστήματα τους προσεχείς μήνες. Πέρυσι η gamescom συγκέντρωσε 265.000 επισκέπτες με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί φέτος κατά τις 23-27 Αυγούστου, στη 14η gamescom.

Φυσικά οι Unboxholics και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη γιορτή του gaming η οποία, ελλείψει E3, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Στη Γερμανία και στη gamescon 2023 άλλωστε θα δηλώσουν παρούσες όλες οι μεγάλες εταιρείες από τη βιομηχανία των video games (συμπεριλαμβανομένης και της NINTENDO η οποία κάνει το μεγάλο comeback) οι οποίες θα έχουν μαζί τους όλα τα blockbusters που αναμένονται να κυκλοφορήσουν το 2023 και το 2024 -και όχι μόνο (για να καταλάβεις για τι μιλάμε, μόνο η MICROSOFT έχει ανακοινώσει ότι θα έχει στο booth της περί τους 30 νέους playable τίτλους, χώρια τις παρουσιάσεις που έχει κανονίσει για Starfield, Forza κ.α.).

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όλοι μας ανυπομονούμε για όσα θα δείξει στην Opening Night Live ο Geoff Keighley. Αν δεν το έχεις υπ’ όψιν σου, μιλάμε για ένα πραγματικό σόου στο οποίο πλέον είθισται να παρουσιάζονται σε παγκόσμια πρεμιέρα cinematic και gameplay τρέιλερ επερχόμενων τίτλων. Αν έπρεπε να μαντέψουμε τι θα δούμε φέτος, θα λέγαμε Alan Wake 2, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Suicide Squad: Kill the Justice League και Call of Duty: Modern Warfare III -αλλά είμαστε σίγουροι πως τόσο οι εταιρείες, όσο και ο ίδιος ο Keighley θα βρουν τον τρόπο να μας αφήσουν για άλλη μια φορά με το στόμα ορθάνοιχτο.

Όσο για το τι έχεις να κάνεις; Τίποτα! Φρόντισε να ακολουθείς ΓΕΡΜΑΝΟ και Unboxholics σε Instagram και YouTube και να διαβάζεις τα όσα μεταφέρουμε για ‘σένα απ’ ευθείας από Κολωνία μέσα από το G Blog και δε θα χάσεις!