Vessel of Hatred: Τι μας φέρνει το πρώτο μεγάλο expansion του Diablo IV

3 μήνες πριν
Diablo IV Vessel of Hatred

Η BLIZZARD ετοιμάζει πυρετωδώς το πρώτο μεγάλο expansion για το Diablo IV, με τίτλο "Vessel of Hatred", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου. Η πολυαναμενόμενη προσθήκη στο παιχνίδι υπόσχεται να φέρει πληθώρα νέου περιεχομένου και χαρακτηριστικών στον ήδη δημοφιλή τίτλο.

Νέα περιοχή Nahantu

Με βάση ότι γνωρίζουμε, το expansion εισάγει μια νέα περιοχή που ονομάζεται Nahantu, όπου οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια αναζήτηση για να βρουν τη Neyrelle, η φωνή της οποίας ανήκει στη Judy Alice Lee. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον αγώνα της Neyrelle να φυλακίσει τον Prime Evil Mephisto και την αναζήτησή της για έναν τρόπο να τον καταστρέψει. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν μια αρχαία ζούγκλα, αντιμετωπίζοντας νέους εχθρούς και αποκαλύπτοντας τα σκοτεινά σχέδια του Mephisto.

Νέα κλάση: Spiritborn

Κορυφαίο στοιχείο της επέκτασης είναι η εισαγωγή μιας νέας κλάσης, του Spiritborn, που περιγράφεται ως το "κορυφαίο αρπακτικό της ζούγκλας". Αν και οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την κλάση αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 18 Ιουλίου.

Νέα co-op dungeons

Η BLIZZARD εισάγει επίσης νέα συνεργατικά μπουντρούμια, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στη σειρά Diablo. Τα μπουντρούμια αυτά έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζονται από πολλούς παίκτες που συνεργάζονται, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Diablo 4 Pets

Μια άλλη αξιοσημείωτη προσθήκη είναι η εισαγωγή των κατοικίδιων ζώων lkor the Snow Leopard, Hratli the Canine και Natalya the Tiger. Οι σύντροφοι αυτοί θα συνοδεύουν τους παίκτες στις περιπέτειές τους, προσθέτοντας έναν χαριτωμένο παράγοντα στην τυπικά (πολύ) σκοτεινή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

"Vessel of Hatred" preorder bonus

Καλούδια θα υπάρχουν για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία του expansion "Vessel of Hatred" τα οποία περιλαμβάνουν άμεση πρόσβαση σε ορισμένα unlockables, με την έμφαση να δίνεται κυρίως στα κατοικίδια ζώα. Η επέκταση θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: Standard, Deluxe και Ultimate. Κάθε βαθμίδα προσφέρει προοδευτικά περισσότερα μπόνους, με την Ultimate Edition να παρέχει αναμενόμενα το πιο ολοκληρωμένο πακέτο έξτρα παροχών.

Ακόμα οι επιλογές αγοράς του νέου expansion έχει προκαλέσει κάποια ερωτηματικά. Η Standard Edition κοστίζει 39,99 δολάρια, ενώ οι Deluxe και Ultimate Editions κοστίζουν 53,99 και 80,99 δολάρια αντίστοιχα. Αυτές οι τιμές, ειδικά στις υψηλότερες επιλογές, αντιπροσωπεύουν μια σημαντική επένδυση για τους παίκτες.

Η Standard Edition περιλαμβάνει ένα κατοικίδιο και έναν πολύτιμο λίθο, η Deluxe Edition προσφέρει δύο κατοικίδια μαζί με ένα mount και ένα armor bundle, ενώ η Ultimate Edition παρέχει τρία κατοικίδια, πέντε class armor sets, 3.000 Plat και ένα Battle Pass Token.

Το σίγουρο είναι ότι οι fans του Diablo IV ανυπομονούν για την κυκλοφορία του expansion Vessel of Hatred στις 8 Οκτωβρίου 2024.