Video game με τους Black Panther και Captain America ετοιμάζει η Marvel

1 έτος πριν

Ενδιαφέροντα νέα προέκυψαν από το πρώτο Disney & Marvel Games Showcase που διεξήχθη στο πλαίσιο της D23 2022 με Τύπο και κοινό να παίρνουν μια γεύση από τα διάφορα παιχνίδια που ετοιμάζονται από τη Disney και τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο.

Ξεκινάμε με τη Skydance New Media και τη γνωστή και με εξαιρετέα Amy Hennig (η σειρά Uncharted σου λέει κάτι;) που μας ετοιμάζουν μία αρκετά ενδιαφέρουσα περιπέτεια με πρωταγωνιστές τον Captain America και τον Black Panther. Ο τίτλος που θα δίνει μεγάλη βαρύτητα στο στόρι και την πλοκή (λογικό, αν σκεφτεί κανείς το background της Hennig) θα εξελίσσεται στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα περιλαμβάνει αρκετούς playable χαρακτήρες. Δεν έχει προς το παρόν επίσημο όνομα και δε γνωρίζουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει (από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο).

Σειρά πήρε το Marvel’s Midnight Suns το οποίο μάθαμε πως κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου σε PS5, Xbox Series X|S και PC. Η έκδοση για Switch παραμένει στην ομίχλη προς ώρας. Αν σε ενδιαφέρει το παιχνίδι, τότε μάρκαρε στο ημερολόγιό σου την 31η Οκτωβρίου αφού από εκείνη την ημερομηνία θα ξεκινήσει η δημοσίευση μιας σειράς πέντε prequel βίντεο μικρής διάρκειας που θα αναλάβουν να σε… βάλουν κλίμα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το παιχνίδι.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον νέο, ήταν η αποκάλυψη πως η Bithell Games (το στούντιο που μας χάρισε το ατμοσφαιρικό Thomas Was Alone) δουλεύει στο Tron: Identity, ένα visual novel που εστιάζει στο Query, ένα πρόγραμμα που ασχολείται με την επίλυση εγκλημάτων που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα (δεν μπορείς να πεις, ακούγεται εντυπωσιακό) και θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες του χρόνου.

Η Niantic, η εταιρεία που ανέπτυξε το Pokemon GO, αναπτύσσει το Marvel World of Heroes, έναν τίτλο επαυξημένης πραγματικότητας (AR σαν να λέμε, τύπου Pokemon GO) στον οποίο οι παίκτες θα δημιουργούν τον δικό τους σούπερ ήρωα και θα παίζουν μαζί με πραγματικούς ήρωες της Marvel στον πραγματικό κόσμο. Θα διατεθεί σε κινητά και tablets το 2023.

Τέλος, για τους λάτρεις των καρτούν της Disney, στα σκαριά βρίσκεται το Disney Illusion Island, ένα 2D platformer με τον Μίκυ Μάους, τον Ντόναλντ και τον Γκούφυ που θα κυκλοφορήσει του χρόνου στο Switch. Οι τρεις φίλοι κάνουν απόβαση σε ένα μυστηριώδες νησί αναζητώντας μια σειρά βιβλίων για να σώσουν τον κόσμο, σε ένα παιχνίδι με έντονα… old-school vibes.