Warner Bros x Discovery: Ενδιαφέρον για DC Comic games

2 έτη πριν
Warner Bros Discovery

Μετά τη συγχώνευση των Warner Bros. και Discovery, είχαν ακουστεί αρκετές φήμες που ήθελαν την -ενιαία, πλέον- εταιρεία να σκοπεύει ακόμη και να πουλήσει το τμήμα gaming της Warner Bros. αντί να επενδύσει σε αυτό.

Πλέον, νέες αναφορές που έρχονται στην επιφάνεια κάνουν λόγο για εντελώς διαφορετικά πλάνα, με τη Warner Bros. Discovery να επιθυμεί την επένδυση σε νέα games που εκμεταλλεύονται τη (φαινομενικά) αστείρευτη πηγή έμπνευσης που ονομάζεται DC Comics.

Με τις σειρές Batman: Arkham και Injustice, η εταιρεία γνώρισε καταξίωση και είδε πωλήσεις εκατομμυρίων, έχοντας κατακτήσει το gaming κοινό με μερικά από τα καλύτερα superhero games όλων των εποχών μέσα σε διάστημα σχεδόν μιας δεκαετίας. Αλλά πέραν αυτών, δεν υπήρξαν άλλες προσπάθειες ή τουλάχιστον, όχι τόσο υψηλού προφίλ.

Οτιδήποτε δεν είχε να κάνει με τον Batman, συνήθως δεν λάμβανε τόση προσοχή, αφού κατά καιρούς έχουμε ακούσει για ακυρωμένα Superman projects μεταξύ άλλων. Από πέρυσι, όμως, τα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν. Δεν ανακοινώθηκε μόνο ένα παιχνίδι, αλλά μέχρι στιγμής τέσσερα, τα οποία βασίζονται σε DC Comics και δεν πρωταγωνιστεί ο Batman.

Τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League σίγουρα εντυπωσίασαν, αλλά το The Wolf Among Us 2 ήταν κάτι νέο που ζητούσαν πολύ οι fans και το επερχόμενο Wonder Woman ήρθε, πραγματικά, από το πουθενά και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον, έχοντας τους δημιουργούς των Middle-Earth: Shadow of Mordor και Shadow of War στο «τιμόνι».

Παιχνίδι με πρωταγωνίστρια τη Wonder Woman δεν έχουμε δει, οπότε η αποκάλυψη αυτού έναντι ενός παιχνιδιού με τον Superman ήταν έκπληξη και μάλιστα κάτι «φρέσκο», αφού παρά τις τόσες φήμες και τα ακυρωμένα παιχνίδια, ο Superman έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε κάποια παιχνίδια – τα οποία μάλλον θέλουμε να ξεχάσουμε, αν το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι το Superman 64, ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών.

Σε κάθε περίπτωση, η Warner Bros. Discovery φαίνεται πως έβαλε «πλώρη» για νέα παιχνίδια, κάτι που σίγουρα θα ευχαριστήσει τους απανταχού gamers και φίλους των κόμικς, μιας και η ποικιλία σε χαρακτήρες και ιστορίες που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία είναι ατέλειωτη και οι πιθανότητες εξίσου αμέτρητες.