Το Xbox γιορτάζει τα 20 χρόνια του με το δικό σου… μουσείο!

2 έτη πριν
Χbox museum

Ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξες; Το πρώτο Achievement που ξεκλείδωσες; Οι τίτλοι στους οποίους αφιέρωσες περισσότερο χρόνο ανά έτος; Το πιο δύσκολο κατόρθωμά σου; Αν «ψήνεσαι» να ρίξεις μια ματιά στην… καριέρα σου στο Xbox και να θυμηθείς τις σημαντικότερες στιγμές σου, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το site (ή metaverse, μιας που είναι και της μόδας ο όρος) που δημιούργησε η Microsoft με αφορμή τα 20ά γενέθλια του Xbox!

Πηγαίνοντας λοιπόν σε αυτή τη διεύθυνση και αφότου συνδεθείς με τον λογαριασμό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τις σημαντικότερες στιγμές της 20χρονης ιστορίας του Xbox. Στην ουσία πρόκειται για ένα διαδραστικό μουσείο το οποίο χωρίζεται σε έξι τομείς: έναν για κάθε κονσόλα ξεκινώντας από το πρώτο Xbox και καταλήγοντας στα Series X|S, έναν για το Halo, το «καμάρι» της Microsoft και έναν με τα επιτεύγματα και τα στατιστικά του παίκτη.

Εκτός των άλλων, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σύλληψη, τον σχεδιασμό και το λανσάρισμα της κάθε κονσόλας. Η Microsoft δεν έχει «μασήσει» τα λόγια της και μιλά ανοιχτά για τα πάντα, ακόμα και για φήμες ή αποτυχημένα πειράματα -σε τελική ανάλυση ακόμα κι αυτά συνέβαλλαν για να φτάσει το Xbox εδώ που έφτασε. Κάνε τη βόλτα σου λοιπόν στο ψηφιακό του μουσείο και δε θα χάσεις!