YouTuber βούτηξε 15 κονσόλες Game Boy σε ρητίνη

2 έτη πριν
YouTuber

Ο Logan Paul ξαναχτύπησε! Μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες ιντερνετικές προσωπικότητες (YouTuber, influencer, streamer, μποξέρ, μαϊντανός -πες τον όπως θες) είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια πρωτότυπη σύνθεση, «απαθανατίζοντας» με τον δικό του τρόπο περί τις 15 κονσόλες Game Boy. Μόνο που το Twitter και το TikTok είχαν αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να μην ήταν ακριβώς εκείνες που θα περίμενε ο Paul.

Τι έκανε; Σε πρώτη φάση πήρε 15 Game Boy, τα οποία βούτηξε στη ρητίνη, αυτή την παχύρευστη, διάφανη ουσία. Στη συνέχεια τα στοίχισε και κατόπιν τα περιέλουσε με ακόμα περισσότερη ρητίνη, καλύπτοντας το κενό μεταξύ τους και δημιουργώντας μία συμπαγή επιφάνεια. Όταν η ρητίνη στέγνωσε και σταθεροποιήθηκε, ο Paul κάδραρε το δημιούργημά του με ένα πλαίσιο που θύμιζε Pokeball με το αποτέλεσμα να είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Αυτό που όμως δεν άρεσε στους ακολούθους του -και όχι μόνο- ήταν πως ο Paul στην ουσία κατέστρεψε τα 15 Game Boy -έστω κι αν η ρητίνη θα τα διατηρήσει άψογα στον αιώνα τον άπαντα. Οι κονσόλες δε θα είναι ποτέ ξανά λειτουργικές και με δεδομένο ότι σε αυτές συγκαταλέγονταν τουλάχιστον δύο αρκετά συλλεκτικές και δυσεύρετες (η κίτρινη και μία με σχέδια από Pokemon), οι λάτρεις των retro games αντέδρασαν! Όπως τόνισαν μάλιστα κάποιοι, ο Logan Paul  θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με μία γυάλινη θήκη, δίχως να καταστρέψει τις κονσόλες.

Αρκετές εταιρείες πάντως είναι εκείνες που χρησιμοποιούν ρητίνη για να διατηρήσουν αντικείμενα -από gadgets και αναμνηστικά, μέχρι στυλό και καπάκια) σε άριστη κατάσταση σε βάθος χρόνου.