Η τηλεόραση του φοιτητή: κάνοντας τη σωστή επιλογή στις 32 ίντσες

1 έτος πριν

Αν η κατηγορία των τηλεοράσεων 32 ιντσών είχε όνομα, τότε σίγουρα θα μιλούσαμε για την «τηλεόραση του φοιτητή». Ευέλικτη, συμπαγής και οικονομική, ταιριάζει άψογα στη φοιτητική γκαρσονιέρα. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, είναι ό,τι πρέπει ώστε ο φοιτητής και η παρέα του να απολαύσουν τις αγαπημένες τους σειρές, ταινίες και video games (εκτός εξεταστικής φυσικά), χωρίς να χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν μάλιστα την πλαισιώσει, όπως θα δούμε και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τότε η όλη εμπειρία θέασης «εκτοξεύεται»! Δες τις καλύτερες επιλογές σε τηλεοράσεις 32" από €119 εδώ ενώ ρίξε μια ματιά παρακάτω στα μοντέλα που ξεχωρίσαμε γι' αυτές τις μικρές μεν, «θαυματουργές» δε προτάσεις.

TOSHIBA 32LA2063DG

Παρακολούθησε σειρές, ταινίες και γενικώς περιεχόμενο στα 1080p με την 32LA2063DG, ένα Full HD μοντέλο υψηλής ποιότητας από την TOSHIBA. Υποστηρίζει HDR προσφέροντας έτσι εικόνα που κάνει τη διαφορά, με υψηλή αντίθεση και ζωηρά χρώματα για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα και στις πλέον σκοτεινές σκηνές. Η εικόνα συνεπικουρείται από ήχο Dolby Audio που ολοκληρώνει το «πακέτο» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το λειτουργικό σύστημα Android TV είναι εξαιρετικά άμεσο και φιλικό, επιτρέποντάς σου να κατεβάσεις apps και παιχνίδια από το Play Store, να προβάλλεις εικόνα από το smartphone και το tablet σου μέσω Chromecast και να το χειριστείς φωνητικά με τον Google Assistant.

TCL 32ES570F

Η TCL 32ES570F καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και είναι τέλεια για κάθε σπίτι. Αν και μόλις 32 ίντσες, θα σε καταπλήξει με την ποιότητα της εικόνας της -σε Full HD ανάλυση και με υποστήριξη HDR για «ζωντανά» και ρεαλιστικά χρώματα. Τεχνολογίες αιχμής όπως οι Micro Dimming και Dolby Audio θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την κάθε σου εμπειρία, δίνοντας άλλη χροιά σε σειρές, ταινίες και video games. Η 32ES570F τρέχει Android TV, ενσωματώνοντας Chromecast, Google Assistant και πρόσβαση στο Play Store για έξτρα apps. Έρχεται δε με πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας που μεταφράζονται σε Wi-Fi και θύρες HDMI, USB και Ethernet για να… κάνεις παιχνίδι όπως εσύ θες.

SAMSUNG UE32T5302C

Για ‘σένα που αναζητάς μία premium πρόταση στις 32 ίντσες από έναν εγνωσμένης αξίας κατασκευαστή, η SAMSUNG UE32T5302C αποτελεί ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις στην αγορά. Διαθέτει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου με τους δικούς σου όρους. Προσφέρει ανάλυση Full HD με HDR για ρεαλιστικά χρώματα και σπουδαίο βαθμό λεπτομέρειας. Το Ultra Clean View αναλύει σε πραγματικό χρόνο την κάθε εικόνα, καθαρίζοντάς την από τον θόρυβο, ενώ το PurColor εγγυάται για τη φυσική απόδοση κάθε χρώματος. Το Micro Dimming Pro θα σου προσφέρει συγκλονιστική αντίθεση για βαθιά μαύρα και φωτεινά λευκά με την υποστήριξη ήχου Dolby Digital Plus να φτιάχνει ατμόσφαιρα!

XIAOMI Mi TV P1

Η Mi TV P1 της XIAOMI συνδυάζει της λειτουργίες μίας smart TV με την κορυφαία απόδοση μίας LED για ένα σούπερ από κάθε άποψη αποτέλεσμα. Προσφέρει ανάλυση HD, με την ευρεία γωνία θέασής της στις 178 μοίρες να είναι ό,τι πρέπει έτσι ώστε εσύ αλλά και όλοι σου οι καλεσμένοι να απολαμβάνετε την ίδια ποιότητα εικόνας, όπου κι αν κάθεστε στον χώρο. Με 1,5 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 8 GB, η Mi TV P1 θα σου προσφέρει εκτός από μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης, και τη δυνατότητα να κατεβάσεις τα apps της αρεσκείας σου από το Play Store αφού τρέχει Android TV 9.0. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα Chromecast και Google Assistant και έχεις μια πρόταση τελευταίας γενιάς, έτοιμη να ανταποκριθεί στα «θέλω» σου.

PANASONIC TX-32JS360E

Μικρή αλλά… θαυματουργή, η PANASONIC TX-32JS360E είναι μία εξαιρετικά εύχρηστη smart TV. Με ιδιαίτερα προσεγμένο σχεδιασμό και καλαίσθητη βάση, θα βρει τη θέση της σε κάθε χώρο, χαρίζοντάς σου Full HD εμπειρίες θέασης με κρυστάλλινη, άκρως ρεαλιστική (απόρροια των τεχνολογιών HDR10 και HLG) εικόνα. Υποστηρίζει Google Assistant και Amazon Alexa για άνετη χρήση μέσω φωνητικών εντολών, διαθέτοντας πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας (USB, HDMI, optical, Wi-Fi) για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως προτιμάς.

BLAUPUNKT BLA-32/138

Για ‘σένα που θες υψηλής ποιότητας εικόνα χωρίς όμως να… παραμελείς τον ήχο, η BLAUPUNKT BLA-32/138 είναι μία πρόταση που δύσκολα θα προσπεράσεις. Δεν είναι, βλέπεις, μόνο η ανάλυση HD αλλά και ο εξαιρετικός ήχος που θα σου χαρίσει το σύστημα της κορυφαίας στον χώρο JBL με την υποστήριξη τεχνολογιών DTS Studio Sound, DTS HD και Dolby Audio, δημιουργώντας έτσι ασύγκριτη ατμόσφαιρα. Η τηλεόραση έρχεται με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη ώστε με τη σύνδεση ενός καλωδίου να παρακολουθήσεις τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια της αρεσκείας σου καθώς επίσης και ασύρματη/ενσύρματη συνδεσιμότητα δικτύου μέσω Wi-Fi και Ethernet.

HISENSE 32A4BG

Μία σπουδαία πρόταση στις 32 ίντσες, η HISENSE 32A4BG διαθέτει ανάλυση HD και τεχνολογία Natural Color Enhancer για όμορφα και ζωηρά χρώματα σε ρεαλιστικούς τόνους με υψηλή αντίθεση. Η εξαίρετη εικόνα πλαισιώνεται από δυνατό, ατμοσφαιρικό ήχο που χάρη στις τεχνολογίες Dolby Audio και DTS Virtual X θα σε μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Το λειτουργικό σύστημα VIDAA U4 είναι ό,τι πιο εύχρηστο έχεις χρησιμοποιήσει, προσφέροντάς σου άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο, ενώ τέλος, ο ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης, θα σου επιτρέψει να συντονιστείς στα ελεύθερα κανάλια της αρεσκείας σου με χρήση μίας απλής κεραίας.

Μην ξεχάσεις τα δύο απαραίτητα αξεσουάρ

Ωραία λοιπόν, βρήκες την ιδανική τηλεόραση μέσα από την τεράστια ποικιλία που σου προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μη μείνεις εκεί όμως. Αν θες να «απογειώσεις» πραγματικά τις εμπειρίες θέασής σου, θα σου προτείναμε να την πλαισιώσεις με δύο σχεδόν απαραίτητα αξεσουάρ που δεν πρόκειται να επιβαρύνουν ιδιαίτερα τον φοιτητικό σου προϋπολογισμό.

Το πρώτο είναι η βάση στήριξης, η οποία και θα σου επιτρέψει να την τοποθετήσεις οπουδήποτε, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευελιξία έτσι ώστε να διαμορφώσεις τον χώρο σου όπως εσύ θες. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ μάλιστα θα βρεις βάσεις τοίχου και επιτραπέζιες κάθε τύπου και για κάθε μέγεθος τηλεόρασης που ξεκινούν από τα €3,90 μόλις (και μην ξεχνάς ότι ο αναλυτικός μας οδηγός βρίσκεται στη διάθεσή σου).

Το δεύτερο «must» αξεσουάρ είναι το soundbar. Ένα κομψό, συμπαγές και οικονομικό soundbar, θα αλλάξει άρδην τον τρόπο που παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο, χαρίζοντάς σου ατμοσφαιρικό και επιβλητικό ήχο που θα μετατρέψουν τον χώρο σου σε… αίθουσα κινηματογράφου. Ευτυχώς για ‘σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις τεράστια ποικιλία από soundbars στις καλύτερες τιμές της αγοράς (και πριν ξεκινήσεις την έρευνά σου, ρίξε μια ματιά στον οδηγό και τα tips μας).