Αποκαλυπτήρια για το SAMSUNG Galaxy A25 5G!

3 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy A25 5G all colours

Η σειρά SAMSUNG Galaxy A ανανεώνεται για το 2024, με την κυκλοφορία του SAMSUNG Galaxy A25 5G! Το νεότερο μοντέλο της σειράς έρχεται με πολλαπλές βελτιώσεις σε διάφορους τομείς, σε μια κυκλοφορία που αναμένεται να είναι τόσο δημοφιλής όσο και οι προηγούμενες που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση έρχεται στην οθόνη, όπου πλέον χρησιμοποιείται ένα εντυπωσιακό πάνελ Super AMOLED, τεχνολογίας που συναντάμε και στις premium σειρές κινητών της SAMSUNG. Τα χρώματα, η φωτεινότητα και τα μαύρα θα δείχνουν άψογα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης. Από άποψης μεγέθους, φτάνει τις 6.5”, με ελάχιστα περιμετρικά πλαίσια και ανάλυση FHD+ για πεντακάθαρη εικόνα. Με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz, όλες οι κινήσεις στην οθόνη είναι πιο ομαλές και ξεκούραστες για τα μάτια, ενώ και το βλαβερό μπλε φως εκπέμπεται σε δραστικά μειωμένη αναλογία (6.5% αντί 17% συγκριτικά με τον προκάτοχό του).

Η φωτεινότητα σχεδόν διπλασιάζεται, φτάνοντας τα 1000nits, κάτι που συνεπάγεται εύκολη ανάγνωση της οθόνης ακόμη και σε εξωτερικούς, ηλιόλουστους χώρους. Η προσθήκη στερεοφωνικών ηχείων συνδυάζεται άψογα με τα παραπάνω, με πρακτικό όφελος στην παρακολούθηση ταινιών και σειρών, όπως και στην ακρόαση μουσικής.

Αντίστοιχη αναβάθμιση έρχεται και στις συνολικές επιδόσεις της συσκευής, καθώς ο επεξεργαστής Exynos 1280 συνδυάζεται με 6GB ή 8GB RAM, εκεί που το προηγούμενο μοντέλο διέθετε 4GB RAM. Το multitasking και η γενικότερη εμπειρία χρήσης σε κάθε τομέα θα είναι ταχύτερη, με οφέλη σε οτιδήποτε από την απλή πλοήγηση στο internet έως το gaming. Ουσιαστικά, η νέα συσκευή είναι ένα σκαλί επάνω συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, premium εμπειρία στον χρήστη.

Η όψη του κινητού παραμένει κοντά στις υπόλοιπες σειρές της SAMSUNG, με καθαρή πλάτη και τους τρεις φακούς της κάμερας σε κάθετη διάταξη. Προτιμήθηκε υλικό “glasstic”, δηλαδή πλαστικό που προσφέρει σταθερό κράτημα και γυαλιστερή όψη σαν του γυαλιού. Σε διάφορα σημεία της συσκευής, εσωτερικά και εξωτερικά, η SAMSUNG προτίμησε να χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα υλικά, κάτι που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια σε διάφορες κυκλοφορίες.

Η τριπλή κάμερα αποτελείται από έναν βασικό ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα 50MP, έναν υπερευρυγώνιο φακό με αισθητήρα 8MP κι έναν φακό macro για λεπτομέρεια σε πολύ κοντινές λήψεις. Χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στην σταθεροποίηση εικόνας, φωτογραφίες και βίντεο αποτυπώνονται με καλύτερη ποιότητα τόσο την ημέρα, όσο και την νύχτα.

Και η μπροστινή κάμερα είναι φανερά βελτιωμένη, φέροντας αισθητήρα 13MP αντί 8MP, ο οποίος συμβάλλει στην αποτύπωση ευκρινέστερων εικόνων, πάντοτε και με τη βοήθεια του προηγμένου λογισμικού φωτογραφίας της SAMSUNG. Οι εικόνες παραμένουν λεπτομερείς και αληθοφανείς, δίχως να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη.

Παράλληλα, όλα τα παραπάνω θα μπορούν να γίνονται αδιάκοπα, χάρη στην μπαταρία 5000mAh η οποία χρειάζεται μόλις 83 λεπτά για πλήρη φόρτιση, χρόνος μειωμένος κατά 12 λεπτά συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου. Τέλος, η ασφάλεια που εγγυάται το SAMSUNG Knox Vault είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, όπως και η υποστήριξη μέσω ενημερώσεων ασφαλείας για τέσσερα χρόνια και η υποστήριξη μέσω αναβαθμίσεων Android για πέντε χρόνια, δύο σημεία που κάνουν κάθε πρόσφατη συσκευή της SAMSUNG να ξεχωρίζει.

Το SAMSUNG Galaxy A25 5G θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Μπλε Μαύρο, Κίτρινο και Μπλε. Θα διατεθεί επίσης σε συνδυασμούς 6GB/128GB και 8GB/256GB.