Διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ τα νέα κινητά της Huawei

2 έτη πριν
huawei smartphone

Τα P50 Pro και P50 Pocket, οι δύο νέες συσκευές της Huawei που συνδυάζουν τις κορυφαίες επιδόσεις στους τομείς της φωτογραφίας και του βίντεο και τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr. Συνεχίζοντας την παράδοση της P series, τα δύο νέα μοντέλα υπόσχονται μια σπουδαία εμπειρία χρήσης, υιοθετώντας premium design αντάξιο ενός status symbol. Με την αγορά μίας εκ των δύο συσκευών μάλιστα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr θα πάρεις δώρο το smartwatch Huawei Watch GT3 (στην Active ή την Elegant White έκδοσή του).

Το Huawei P50 Pro είναι ό,τι πιο προηγμένο έχει λανσάρει ποτέ η Huawei από πλευράς δυνατοτήτων φωτογραφίας. Είναι εξοπλισμένο με την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, διαθέτει Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμο φακό, καθώς επίσης και αισθητήρα multi-spectrum. Οι δε τεχνολογίες XD Fusion Pr με το νέο σύστημα Super Colour Filter, True-Chroma Shot, True Chroma Engine και Super HDR χαρίζουν λήψεις εκπληκτικής λεπτομέρειας ακόμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι περισκοπικοί φακοί εξασφαλίζουν έως και 100x zoom, ενώ η τεχνολογία σταθεροποίησης θα κάνει τις θολές φωτογραφίες παρελθόν.

Η συσκευή κρύβει μέσα της μπαταρία 4360 mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης SuperCharge 66 W και ασύρματη σύνδεση 50 W και οκταπύρηνο Snapdragon 888 με 8 GB RAM και 256 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ  η οθόνη OLED των 6,6 ιντσών με ανάλυση 2700x1228 και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz χαρίζει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης. Το Huawei P50 Pro διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει αξιολόγησης IP68. Το βάρος της συσευής είναι μόλις 195 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας) ενώ θα το βρεις σε τέσσερις αποχρώσεις (μαύρο, χρυσό, λευκό, ροζ).

Περνώντας στο P50 Pocket, είναι μία αναδιπλούμενη πρόταση για εκείνους που αναζητούν κάτι κομψό, συμπαγές αλλά χωρίς καμία διάθεση για παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι τρομερά ανθεκτικός ενώ το όλο σύστημα ανυψώνεται ελαφρώς όταν η οθόνη ανοίξει πλήρως, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει μπροστά του μία εντελώς επίπεδη επιφάνεια. Το πάχος της συσκευής είναι μόλις 7,2 χιλ. όταν ξεδιπλώνει (15,2 χιλ. όταν είναι διπλωμένη), το βάρος της 190 γραμμάρια και κυκλοφορεί σε λευκό και χρυσό χρώμα (στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα μιλάμε για Premium έκδοση με περισσότερη μνήμη.

Η οθόνη της είναι μία OLED 6,9 ιντσών με κάλυψη του χώρου P3 και δυνατότητα απεικόνισης 1,07 δισ. χρωμάτων. Το P50 Pocket είναι εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου (12 GB RAM και 512 GB χώρου στην Premium χρυσή έκδοση). Διαθέτει μπαταρία 4000 mAh με Super Charge 40 W, λειτουργία Super Privacy για απόλυτη προστασία του ιδιωτικού απορρήτου, ενώ σε ό,τι αφορά τα των καμερών του, ο συνδυασμός μίας True-Chroma 40 MP, μίας υπερευρυγώνιας 13 MP και μίας Ultra Spectrum 32 MP με τις τεχνολογίες της Huawei (Huawei XD Optics, Huawei XD Fusion Pro, True-Chroma Image Engine) είναι απλά ασύγκριτος.