Δωρεάν για όλους τα AI κόλπα επεξεργασίας φωτογραφιών των GOOGLE Photos

1 εβδομάδα πριν
GOOGLE Photos stage

Το GOOGLE Photos πρόκειται να γίνει πολύ πιο χρήσιμο για όλους. Από τις 15 Μαΐου, μια σουίτα ισχυρών εργαλείων επεξεργασίας με τη βοήθεια του AI, που προηγουμένως ήταν αποκλειστικά για τα Pixel smartphones, θα παρέχεται δωρεάν για χρήση σε σχεδόν κάθε συσκευή με λογαριασμό GOOGLE, συμπεριλαμβανομένων των iPhone!

Πολύ περιζήτητες λειτουργίες, όπως το Magic Eraser που σου επιτρέπει να αφαιρέσεις ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σου σαν να μην υπήρχαν ποτέ ή και να τα μεταφέρεις σε άλλο σημείο, θα είναι προσβάσιμες σε όλους τους χρήστες των GOOGLE Photos.

Υπάρχει πάντως μια παγίδα αφού η GOOGLE προσφέρει μόνο 10 δωρεάν χρήσεις του Magic Editor ανά μήνα. Αν επιθυμείς περισσότερη “μαγεία” επεξεργασίας, θα πρέπει είτε να αποκτήσεις ένα Pixel smartphone είτε να εγγραφείς στη συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας, το GOOGLE One που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο στο cloud από 2TB και πάνω.

Η ενημέρωση έχει επίσης κάποιες απαιτήσεις από το hardware της συσκευής που τρέχει η εφαρμογή. Για τους χρήστες Android και iPhone, θα χρειαστείς τουλάχιστον τις εκδόσεις Android 8.0 και iOS 15 αντίστοιχα. Επιπλέον, η συσκευή πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 3GB RAM. Οι χρήστες Chromebook, θα χρειαστούν ένα Chromebook Plus με ChromeOS 118+.

Άλλες λειτουργίες που έρχονται για όλους περιλαμβάνουν το Photo Unblur, το οποίο «ξεθολώνει» τις θολές φωτογραφίες, και το Portrait Light, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει εφέ φωτισμού, ποιότητας στούντιο στις λήψεις σου.

Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε μερικές εβδομάδες, ξεκινώντας από τις 15 Μαΐου 2024 σε όλες τις συσκευές που πληρούν αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις. Το GOOGLE Photos αποτελεί μία από τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και πρόσβασης σε φωτογραφίες, με πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως αναζήτηση ανά μέρος, αυτόματη ταξινόμηση φωτογραφιών με βάση τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σ’ αυτές, και πολλά άλλα.