Έρχονται σύντομα στην κυκλοφορία οι νέες Neo QLED τηλεοράσεις της Samsung

1 έτος πριν
samsung TV

Σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους στα καταστήματα οι καινούριες Neo QLED τηλεοράσεις της Samsung οι οποίες πρωτοανακοινώθηκαν στη CES 2022. Όπως ανακοίνωσε η κορεατική εταιρεία τα νέα της μοντέλα -που δεν είναι και λίγα- θα διατεθούν στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, καλύπτοντας κάθε γούστο, ανάγκη και budget.

Φυσικά από την όλη γκάμα ξεχωρίζουν οι Neo QLED 8K τηλεοράσεις της Samsung, οι νέες, premium προτάσεις της εταιρείας που ενσωματώνουν τεχνολογίες χρώματος και αντίθεσης νέας γενιάς. Διαθέτουν επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K για πραγματικά ζωντανή εικόνα, ενώ τα εξαιρετικά μικρού μεγέθους MiniLED χαρίζουν συγκλονιστική αντίθεση και ασύγκριτη φωτεινότητα. Το Infinity One Design έχει ως αποτέλεσμα το πάνελ να μην ξεπερνά σε βάθος τα 18,1 χιλ. ενώ το φινίρισμα ανοξείδωτου χάλυβα προσδίδει στις τηλεοράσεις μία ακόμα πιο πολυτελή αίσθηση. Στα παραπάνω πρόσθεσε τον πολυκαναλικό ήχο 6.2.4 με ισχύ 90 W και έκλεισες. Η οικογένεια Neo QLED 8K 2022 της Samsung διαθέτει τρεις σειρές (QN900, QN800, QN700) και προσφέρεται σε μοντέλα 55, 66, 75 και 85 ιντσών.

Εξίσου θετικά σχόλια έχουν αποσπάσει βέβαια και οι λεγόμενες lifestyle TV της Samsung. Ο λόγος για τις The Serif, The Frame και The Sero που έρχονται με ανανεωμένες εκδόσεις. Η The Frame διαθέτει νέα οθόνη Matte Display για ακόμα λιγότερο καθρέφτισμα και σταθερά υψηλή ποιότητα εικόνας ανεξαρτήτως φωτισμού. Η The Frame προσφέρει πρόσβαση στο ανανεωμένο Art Store για πιο άνετη πλοήγηση σε εντυπωσιακό περιεχόμενο το οποίο μάλιστα θα μπορείς να δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν όχι για έναν αλλά για δύο μήνες. Η The Sero, τέλος, υιοθετεί επίσης Matte Display και προσφέρει μία σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία κάθετης οθόνης. Η The Frame 2022 διατίθεται στις 32, 43, 50, 55, 65, 75 και 85 ίντσες, η The Serif στις 43, 50, 55 και 65 ίντσες και η The Sero στις 43 ίντσες.

Η Samsung, τέλος, θυμίζουμε ότι ενίσχυσε και τη γκάμα OLED μοντέλων της με την S95B σε μεγέθη 55 και 65 ιντσών. Η νέα Samsung OLED συνδυάζει επεξεργαστή Neural Quantum Processor 4K με την πλατφόρμα Tizen και τεχνολογίες όπως οι Object Tracking Sound, Q-Symphony και Dolby Atmos για τη δημιουργία κινηματογραφικής ατμόσφαιρας. Ο ενισχυτής φωτεινότητας OLED επίσης, προσφέρει φωτεινότερες εικόνες με ρεαλιστικότερα χρώματα γεμάτα ζωντάνια.

Όλα τα μοντέλα θα μπορέσετε να τα βρείτε σύντομα και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φυσικά online στο germanos.gr.