Huawei FreeBuds Lipstick: Νέα ακουστικά σε μέγεθος κραγιόν!

2 έτη πριν
Huawei FreeBuds Lipstick

Τα ασύρματα buds έχουν κατακτήσει την αγορά και εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα. Μικρά σε μέγεθος, με χαρακτηριστικό τόσο δα design σε λευκό χρώμα συνήθως και με μία εξίσου κομψή θήκη που τα φορτίζει κιόλας, έχουν βολέψει κόσμο και κοσμάκη. Το πρόβλημά τους είναι πως λίγο-πολύ είναι όλα… ίδια και σχεδιαστικά ουδέτερα. Λες και κανείς δε σκέφτηκε το γυναίκειο κοινό -τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αφού η Huawei έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα με τα FreeBuds Lipstick.

Με μια πρώτη ματιά, δύσκολα θα καταλάβεις ότι πρόκειται περί ακουστικών. Έρχονται σε αρωματισμένη πολυτελή συσκευασία ενώ η θήκη μεταφοράς και φόρτισής τους είναι σε σχήμα κραγιόν! Σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και μεταλλικό φινίρισμα, αποπνέει τον premium αέρα που θέλει κάθε δυναμική γυναίκα από κάθε της αξεσουάρ, αποτελώντας ένα πραγματικό fashion statement. Ανοίγοντάς τη θα δεις τα δύο ασύρματα buds σε βαθύ κόκκινο χρώμα που κλέβουν την παράσταση συνδυάζοντας τη θηλυκότητα με τις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες.

Τα Huawei FreeBuds Lipstick, βλέπεις, ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι οδηγοί LCP των 14,3 χιλ. εγγυώνται σπουδαία ποιότητα ήχου με κάλυψη συχνοτήτων έως και τα 40 kHz για πλούσιο ήχο. Την ίδια στιγμή η ειδική τεχνολογία ενίσχυσης προσφέρει μεγαλύτερη δόνηση διαφράγματος για βαθύτερο και απολαυστικότερο μπάσο ενώ τέλος, οι αλγόριθμοι της Huawei βελτιστοποιούν τον τελικό ήχο ανάλογα με το σχήμα του αφτιού.

Τα ακουστικά προσφέρουν τέλειο κράτημα έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι μην τυχόν και σου πέσουν ενώ την ίδια στιγμή η λειτουργία αυτόματης σύζευξης, θα σου επιτρέψει να τα χρησιμοποιήσεις έως και με δύο συσκευές ταυτόχρονα για να μη χρειάζεται να μπλέκεις με ρυθμίσεις! Όσο για τον έλεγχό τους; Ένα ή δύο αγγίγματά σου αρκούν για να απαντήσεις σε κλήσεις, να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου και να ενεργοποιήσεις τον προσωπικό σου βοηθό.

Τα Huawei FreeBuds Lipstick θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων από την 1η Φεβρουαρίου και φυσικά θα τα βρείτε στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο www.germanos.gr. Αποτελούν μία από τις καλύτερες προτάσεις δώρου για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, με τους πρώτους τυχερούς κατόχους του, να αποκτού δωρεάν και το κορυφαίο Watch Fit της Huawei.