Το HUAWEI nova 10 SE αποτελεί μια «στιγμή έμπνευσης» για τα smartphones της μεσαίας κατηγορίας

1 έτος πριν
HUAWEI nova 10 SE

Κάθε γενιά της σειράς HUAWEI nova ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό, τις ισχυρές κάμερες σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις. To HUAWEI nova 10 SE πληροί όλες τις προϋποθέσεις και φέτος αφού μεταξύ άλλων χαρακτηρίζεται ως το πιο κομψό smartphone, κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις με μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό (πάχος μόλις 7,39 χιλ.), φοβερή κάμερα υψηλής ανάλυσης 108 megapixel, ταχύτατο SuperCharge 66W, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 128GB και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε σε πολύ πιο ακριβές συσκευές.

Το HUAWEI nova 10 SE είναι εξοπλισμένο με OLED FullView οθόνη 6,67 ιντσών που υποστηρίζει αυτόματες ρυθμίσεις φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον. Παράλληλα αποτρέπει την εκπομπή του μπλε φωτός, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών σου τη νύχτα.

Στο κεντρικό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος το οποίο ξεχωρίζει για τον όμορφο σχεδιασμό του, ξεχωρίζει αρχικά ο αισθητήρας των 108MP που επιτρέπει λεπτομερείς λήψεις και πολύ καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Συνοδεύεται από μια ευρυγώνια κάμερα των 8MP, ικανή ακόμα για εντυπωσιακές bokeh λήψεις ενώ υπάρχει και ένας 4ος αισθητήρας στα 2MP, παρέχοντας τη δυνατότητα μακροφωτογράφησης.

Επιπλέον, το HUAWEI nova 10 SE υποστηρίζει την παράλληλη λειτουργία της εμπρόσθιας (16MP) και πίσω κάμερας για δημιουργία εντυπωσιακών βίντεο. Η λειτουργία σου επιτρέπει να κάνεις λήψεις με προβολή διαχωρισμένης οθόνης και να καταγράφεις τη δική σου αντίδραση παράλληλα με τη σκηνή που ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Υπάρχει επίσης η λειτουργία συνεχούς εγγραφής βίντεο με την οποία μπορείς να εναλλάσσεις απρόσκοπτα μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας χωρίς να γίνεται κάποια διακοπή στην εγγραφή, με όλο το υλικό να καταγράφεται σε ένα ενιαίο αρχείο βίντεο.

Το HUAWEI nova 10 SE υποστηρίζει ακόμα πολύ γρήγορη φόρτιση στα 66W μέσω του προτύπου SuperCharge ενώ ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 4500mAh για άνετη αυτονομία μια ολόκληρη ημέρα ακόμα και με έντονη χρήση. Μια πλήρη φόρτιση ολοκληρώνεται σε μόλις 38 λεπτά ενώ ο σχετικός φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Όσον αφορά το gaming, το HUAWEI nova 10 SE διαθέτει την τεχνολογία Touch Turbo 2.0, η οποία ενισχύει την απόκριση αφής της οθόνης, καθώς και τεχνολογία σούπερ αφής 10 σημείων, ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 270Hz, ώστε να διασφαλίζεται ότι ακόμη και οι κινήσεις με γρήγορα αγγίγματα και με πολλά δάχτυλα ταυτόχρονα, μεταφράζονται σε κινήσεις στο παιχνίδι που παίζεις.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα από το κατάστημα AppGallery στα νεότερα HUAWEI smartphones, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και μέσα από εκεί έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Το HUAWEI nova 10 SE είναι διαθέσιμο στο ΓΕΡΜΑΝΟ από τις 14 Νοεμβρίου σε μαύρο, ασημί και πράσινο χρώμα ενώ η κινεζική εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε το Mate 50 Pro που φέρνει την επανάσταση στο τι μπορεί να καταφέρει η κάμερα ενός smartphone.