Το HUAWEI Pura 70 Pro smartphone με την απίστευτη κάμερά του, διαθέσιμο από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

4 μήνες πριν
HUAWEI Pura 70 Pro black and white colour

Η HUAWEI, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των smartphone, κυκλοφορεί και στη χώρα μας το νέο κορυφαίο της smartphone, το Pura 70 Pro, το οποίο θα βρεις από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ. To εντυπωσιακό νέο smartphone της εταιρείας συνδυάζει κομψό σχεδιασμό, κορυφαίες επιδόσεις και πρωτοποριακές δυνατότητες κάμερας.

Το HUAWEI Pura 70 Pro κλέβει την παράσταση με την εκπληκτική οθόνη 6,8 ιντσών, η οποία προσφέρει μια κορυφαία οπτική εμπειρία. Με ανάλυση 2844 × 1260, ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz και τεχνολογία HDR Vivid, η οθόνη προσφέρει ζωντανά χρώματα και κρυστάλλινη καθαρότητα. Επιπλέον, το Super Durable Kunlun Glass εξασφαλίζει αντοχή στις γρατζουνιές και προστασία από τυχαίες πτώσεις.

Στο εσωτερικό το HUAWEI Pura 70 Pro ενσωματώνει επεξεργαστή αιχμής της HUAWEI, εξασφαλίζοντας ομαλή και ευέλικτη απόδοση ακόμα και κατά την εκτέλεση απαιτητικών εφαρμογών. Με άφθονη μνήμη RAM και επιλογές αποθήκευσης, μπορείς να απολαμβάνεις απρόσκοπτο multitasking και άφθονο χώρο για τις αγαπημένες σου εφαρμογές, φωτογραφίες και βίντεο. Η συσκευή διαθέτει συνδεσιμότητα 4G, για απρόσκοπτη πρόσβαση στο internet.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο HUAWEI Pura 70 Pro είναι το εξαιρετικό σύστημα καμερών του, ένα από τα κορυφαία στην κατηγορία όπως πιστοποιεί και η DXoMark. Η συσκευή έρχεται με μια κύρια κάμερα 50MP Ultra Lighting με διάφραγμα F1.4 - F4.0 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Σου επιτρέπει να κάνεις λήψη εντυπωσιακά λεπτομερείς και καλά φωτισμένες φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες ακόμα και το βράδυ όπου βρίσκουμε μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία των smartphone. Επιπλέον, η υπερευρυγώνια κάμερα των 12.5MP με διάφραγμα F2.2 προσφέρει μια ευρύτερη προοπτική, ιδανική για τη λήψη εκτεταμένων τοπίων ή ομαδικών λήψεων. Για όσους αγαπούν τις (πολύ) κοντινές λήψεις, η HUAWEI έχει φροντίσει με την παρουσία τηλεφακού macro στα 48MP με διάφραγμα F2.1 και υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης ο οποίος προορίζεται για μακροφωτογράφιση.

Οι λάτρεις των selfie θα ενθουσιαστούν με την μπροστινή υπερευρυγώνια κάμερα των 13MP με διάφραγμα F2.4 και αυτόματη εστίαση, εξασφαλίζοντας ότι κάθε selfie θα είναι τέλεια. Η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει επίσης διάφορες λειτουργίες ομορφιάς και βελτίωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνισή τους και να δημιουργούν εκπληκτικές selfies χωρίς κόπο.

Το HUAWEI Pura 70 Pro διαθέτει επίσης αντοχή στο νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP68, προστατεύοντάς το από διάφορες δύσκολες καταστάσεις ενώ η αυτονομία είναι ένας ακόμη τομέας όπου υπερέχει. Με μια τεράστια μπαταρία 5050mAh, μπορείς να απολαμβάνεις εκτεταμένη χρήση χωρίς να ανησυχείς ότι θα πρέπει να ψάξεις για φορτιστή. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης ενσύρματο HUAWEI SuperCharge 100W και ασύρματο HUAWEI SuperCharge 80W, επιτρέποντας απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτισης και ελαχιστοποιώντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Λειτουργώντας με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα EMUI 14.2, το HUAWEI Pura 70 Pro προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, γεμάτο με καινοτόμες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής, δίνοντας έμφαση στις βελτιωμένες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά σου δεδομένα παραμένουν προστατευμένα ανά πάσα στιγμή.

Το HUAWEI Pura 70 Pro σε περιμένει να το περιεργαστείς στον κοντινότερο ΓΕΡΜΑΝΟ οπότε μη χάνεις χρόνο!