Η HARMAN KARDON φέρνει 3 νέα στυλιστικά και οικολογικά ηχεία

6 μήνες πριν
harman kardon aura studio 4 speaker on table

Όχι ένα αλλά τρία νέα μοντέλα ηχείων της HARMAN KARDON μπορείς να βρεις ήδη στο germanos.gr καθώς και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα. Κοινή συνισταμένη η εντυπωσιακή εμφάνισή τους, οι οικολογικές τους ανησυχίες και φυσικά οι δυνατότητές τους που εκτοξεύουν την ακουστική εμπειρία.

Aura Studio 4

Κάνουμε την αρχή με την τέταρτη γενιά της κορυφαίας σειράς Bluetooth ηχείων της εταιρείας, Aura Studio. Αναμειγνύοντας ανακυκλωμένα υλικά και διακριτικό μοντέρνο σχεδιασμό, το Aura Studio 4 προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου με την εγγύηση της HARMAN KARDON που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

Εξοπλισμένο με subwoofer 5,2" και συστοιχία 6 ηχείων, το Aura Studio 4 παράγει “ακριβή” ήχο χωρίς υπερβολές. H ασύρματη ροή διπλής κατεύθυνσης επιτρέπει την καθηλωτική ακρόαση με εκπληκτική καθαρότητα. Ο παραμετρικός θόλος φιλοξενεί 324 μεμονωμένους κρυστάλλους, δημιουργώντας 5 διαφορετικά μοτίβα φωτισμού που “χορεύουν” στο περιβάλλον συγχρονισμένα με τον αρμονικό ήχο.

Σύμφωνα με τον Christian Schluender της HARMAN KARDON, το Aura Studio 4 διατηρεί τη φιλοσοφία του brand για μοναδικό σχεδιασμό προϊόντων, εμπνευσμένο από τη φύση. Ως συνέχεια της κληρονομιάς των διαφανών ηχείων της HARMAN KARDON, το Aura Studio 4 σαν lifestyle ηχείο παρέχει πλήρη εμβάθυνση ενισχύοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Το ηχείο διαθέτει μια συλλογή από κινούμενα φωτεινά θέματα όπως Polar Light, Universe και Rain Drops. Αυτά “μεταφέρουν” και εμπνέουν τους ακροατές πέρα από το οικιακό τους περιβάλλον. Ως το πρώτο μοντέλο που ενσωματώνει ανακυκλωμένα υλικά, το Aura Studio 4 διαθέτει γρίλια υφασμένη από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και κατασκευή αλουμινίου από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Go + Play 3

Η άλλη σημαντική ανακοίνωση της HARMAN KARDON είναι το Go + Play 3, το οποίο συνδυάζει απαράμιλλο στυλ, σε συνδυασμό με εξαιρετικό ήχο, όλα αυτά σε ένα επανασχεδιασμένο φορητό Bluetooth ηχείο με lifestyle DNA. 

Συγκεκριμένα το Go + Play 3 παράγει καθαρό, δυναμικό στερεοφωνικό ήχο χάρη στους 3 δρόμων drivers υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου subwoofer. Μπορείς να μεταδώσεις μουσική, podcasts και κλήσεις από συσκευές Bluetooth, επιτρέποντας την αναπαραγωγή όλου του περιεχομένου σου ανεξαρτήτως εφαρμογής που χρησιμοποιείς. Είναι άκρως φορητό και σου επιτρέπει να το μετακινήσεις οπουδήποτε στο σπίτι σου και ανάλογα με το περιβάλλον, βελτιστοποιεί την αναπαραγωγή ήχου για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Διατηρώντας την εμβληματική ημικυκλική σιλουέτα του Go + Play, το νέο μοντέλο διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο, αναβαθμισμένο σώμα που περιβάλλεται από πολυτελή υφάσματα και υλικά. Ένα κομψό καπάκι από ανθεκτικό γυαλί με χειριστήρια αφής και λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του ενώ δεν λείπει μια ακόμα δήλωση στη βιωσιμότητα από την εταιρεία αφού το ηχείο είναι κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο πολυεστέρα, αλουμίνιο και πλαστικό. 

Η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας USB και μόλις ολοκληρωθεί, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με αυτονομία που φτάνει τις 8 ώρες. Η παρουσία διπλών μικροφώνων, εξασφαλίζει καθαρές κλήσεις συνδιάσκεψης χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεσαι δίπλα στον ομιλητή. Αν μάλιστα συνδέσεις ασύρματα δύο μονάδες Go + Play 3, μπορείς να απολαμβάνεις πολύ καλύτερες επιδόσεις ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.  

Το Go + Play 3 της HARMAN KARDON είναι μια σύγχρονη λύση Bluetooth ηχείου που ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο. 

Luna

Μία ακόμα αξιόλογη πρόταση στα Bluetooth ηχεία της HARMAN KARDON είναι το Luna, μια κορυφαία επιλογή που προσφέρει ήχο με υπογραφή και κομψή σχεδίαση, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά. 

Το Luna διαθέτει μια κομψή, μινιμαλιστική σιλουέτα που ταιριάζει άψογα σε κάθε περιβάλλον, ενώ παρέχει όμορφο ήχο όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η εταιρεία. Το μαλακό ύφασμα και το ανοδιωμένο επάνω μέρος από αλουμίνιο, δίνουν μια premium αίσθηση αλλά παράλληλα δίνουν και μια όμορφη αίσθηση στο κράτημα. Το εργονομικό σχήμα του Luna είναι ιδανικό για χρήση από δωμάτιο σε δωμάτιο ή σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα κατά τη μεταφορά.

Θα πρέπει να περιμένεις ακόμα ισορροπημένο, καθαρό ήχο σε συμπαγή μορφή χάρη στο προηγμένο σύστημα ηχείων 2 δρόμων. Οι drivers ακριβείας παράγουν τον εμβληματικό ήχο της HARMAN KARDON με εξαιρετική καθαρότητα για την ανάδειξη κάθε λεπτομέρειας ενώ αν συνδυάσεις δύο Lunas, κερδίζεις μια καθηλωτική στερεοφωνική εμπειρία σε ένα ευρύτερο ηχητικό σκηνικό. 

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 ώρες, το Luna φέρει σε πέρας δύσκολες καταστάσεις χωρίς να σε προδώσει, υποστηρίζοντας το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP67 που το καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, ικανό να αντέχει στη βροχή ή ακόμα και σε σύντομη βύθιση στο νερό.

Όπως ισχύει και με τις άλλες νέες προτάσεις της εταιρείας, το Luna είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος της γρίλιας που υφαίνεται από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ακόμα το πλαίσιο του ηχείου αποτελείται κατά 85% από ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ το επάνω πάνελ χρησιμοποιεί 50% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Για τη φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία χρησιμοποιείται χαρτί πιστοποιημένο από το FSC και μελάνι σόγιας. Αυτό σε καμία περίπτωση όμως δεν αφαιρεί πόντους από το στυλ καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε ένα πρώτης τάξης lifestyle ηχείο.

Αν σου άρεσαν τα 3 νέα μοντέλα της HARMAN KARDON, μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά σε όλη τη γκάμα της ή να τα δεις από κοντά σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν!