Η SAMSUNG έδειξε το Flex Slidable κινητό σε βίντεο

1 έτος πριν
SAMSUNG Flex Slidable

Δεν είναι μυστικό πως η SAMSUNG κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον τομέα των αναδιπλούμενων smartphones με διαφορά από τον δεύτερο. Τα SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G και SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G αποδείχτηκαν και συνεχίζουν να είναι δημοφιλή, ενώ οι προκάτοχοι τους επίσης είχαν βρει το κοινό τους.

Αλλά, ποτέ δεν είναι αργά για ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια των Foldables. Στην ετήσια έκθεση SID Displayweek, η SAMSUNG παρουσίασε μέσω ενός βίντεο τις διάφορες καινοτομίες της στον τομέα των οθονών. Στο βίντεο, που παρατίθεται παρακάτω, κάποια στιγμή εμφανίζεται ένα μοντέλο κινητού με αναδιπλούμενη οθόνη που δεν έχουμε ξαναδεί (περίπου στο 0:33).

Πρόκειται για ένα κινητό που, εκ πρώτης όψεως, μοιάζει εντελώς κανονικό και κοινό. Όμως ο χρήστης τραβάει τις δύο μικρές πλευρές του προς τα έξω και η οθόνη μεγαλώνει, πρακτικά μετατρέποντάς το σε ένα widescreen tablet τσέπης

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο από τη SAMSUNG, ωστόσο, καθώς η κορεατική εταιρεία έχει ήδη κατοχυρώσει πατέντες για τέτοιου είδους συσκευές, μαζί με πατέντες για αναδιπλούμενες συσκευές που διπλώνουν σε δύο σημεία (αντί για ένα, όπως στα τρέχοντα κινητά της).

Η εμφάνιση του “Flex Slidable”, όπως αναφέρεται σε διάφορους κύκλους, ίσως επιβεβαιώνει πως η εταιρεία είναι πιο κοντά από ποτέ στην κυκλοφορία του. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε περισσότερα νέα στο μέλλον από τη SAMSUNG

Στο μεταξύ, κι άλλες εταιρείες έχουν παρουσιάσει concepts παρόμοιου είδους κινητών, όπως η TCL, όμως καμία δεν έχει προχωρήσει ακόμη και σε βασικότερες υλοποιήσεις αναδιπλούμενων κινητών από τη συγκεκριμένη. Η SAMSUNG έχει το πλεονέκτημα της αξιοπιστίας, έχοντας ήδη κάνει διαθέσιμες πέντε διαφορετικές συσκευές για το κοινό, η μία καλύτερη από την άλλη, και με ολοένα πιο προσιτή τιμή με κάθε χρονιά που περνάει. Οπότε, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν το “Flex Slidable” θα γίνει πραγματικότητα.