Ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι νέες τηλεοράσεις της Samsung

2 έτη πριν
samsung tv

Διαθέσιμα στα καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr είναι τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων Neo QLED της Samsung. Η κορεατική εταιρεία παρουσίασε τη νέα της σειρά η οποία αποτελείται από προτάσεις ανάλυσης 4K και 8K που ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία Neo QLED, πλαισιωμένη από τελευταίας γενιάς χαρακτηριστικά, κορυφαία απόδοση και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Τα νέα μοντέλα της Samsung διατίθενται σε πληθώρα μεγεθών, ξεκινώντας από τις 43 ίντσες και φτάνοντας στις 85. Συγκεκριμένα, η σειρά Neo QLED αποτελείται από τις ακόλουθες τηλεοράσεις:

Neo QLED 4K

Neo QLED 8K

  • QN700B (55, 65, 75 ίντσες)
  • QN800B (65, 75, 85 ίντσες)
  • QN900B (65, 75, 85 ίντσες)

Τα νέα μοντέλα της Samsung διαθέτουν λειτουργία Quantom Mini LED καθώς επίσης και την ολοκαίνουρια τεχνολογία 14-bit HDR Mapping, ένας συνδυασμός που χαρίζει εικόνα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε φωτεινές και σκοτεινές σκηνές. Το Shape Adaptive Light έρχεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την έτσι κι αλλιώς ασύγκριτη τεχνολογία Quantum Matrix, εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο των Mini LED για κινηματογραφικού επιπέδου εικόνα. Οι τηλεοράσεις της Samsung είναι εφοδιασμένες με νέας τεχνολογίας επεξεργαστή ο οποίος με τη σειρά του διαθέτει περί τα 20 ανεξάρτητα νευρωνικά δίκτυα AI που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, οι καινούριες προτάσεις της Samsung πλεονεκτούν από τον ακριβή και απολύτως ελεγχόμενο φωτισμό τους, κάτι που επιτρέπει στις φωτεινές και σκοτεινές περιοχές μίας εικόνας να εμφανίζονται ανεξάρτητα, χωρίς να επηρεάζουν οι μεν τις δε (το λεγόμενο Shape Adaptive Light Control). Ακόμα, είναι πιστοποιημένες από την Pantone με την αξιολόγηση Pantone Validated που εγγυάται πως θα είναι σε θέση να αναπαράγουν πάνω από 2000 αυθεντικά χρώματα και 110 αποχρώσεις που προστέθηκαν προσφάτως στη λίστα της παγκόσμιας Αρχής για τα χρώματα.

Τα δε ηχεία πολλαπλών κατευθύνσεων χαρίζουν τον καλύτερο ήχο surround στην κατηγορία τους για πραγματικά καθηλωτικές εμπειρίες. Το Object Tracking Sound επιτρέπει στον ήχο να «ακολουθεί» την εικόνα για ακόμα πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα. Μάλιστα στην περίπτωση της ναυαρχίδας των 8K μοντέλων Neo QLED της Samsung, QN900B, θα βρεις ενσωματωμένο κορυφαίας τεχνολογίας σύστημα ηχείων top channel με Dolby Atmos (και αναβαθμισμένο Object Tracking Sound Pro) που θα σε μεταφέρει αυτοστιγμεί στο σινεμά. Στα θετικά των τηλεοράσεων και η αναγνώριση φωνής με τη λειτουργία Voice Tracking Sound.

Σημείωσε ότι οι Neo QLED της Samsung ενσωματώνουν ένα νέο περιβάλλον χρήστη που δίνει προτεραιότητα στην ανακάλυψη περιεχομένου με βάση τα «θέλω» και το ιστορικό του χρήστη, μέσω προτάσεων ψυχαγωγίας. Το Smart Hub θα μετατρέψει τη νέα σου τηλεόραση στην «καρδιά» του έξυπνου σπιτιού σου ενώ για ‘σένα που αρέσκεσαι να περνάς ώρες απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου video game, το Gaming Hub θα σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στην απόδοση της τηλεόρασής σου μαζί με έξτρα δυνατότητες χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία cloud gaming. Όταν, τέλος, δεν παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο, η νέα σου τηλεόραση Neo QLED θα ενισχύσει την αισθητική του χώρου σου προβάλλοντας εντυπωσιακά έργα τέχνης.