Καλοκαίρι στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τα μοναδικά Reno10 Pro 5G και Reno10 5G της OPPO

9 μήνες πριν
oppo reno 10 series

Η OPPO, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, κυκλοφορεί και στην Ελλάδα τη σειρά Reno10, η οποία αποτελείται από τα μοντέλα Reno10 Pro 5G και Reno10 5G. Η σειρά Reno10 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία χρήσης με future proof χαρακτηριστικά, όπως 5G συνδεσιμότητα, πολύ γρήγορη φόρτιση, AMOLED οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, καθώς και ένα πλήρες σύστημα καμερών που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα που χαρίζει στις λήψεις σου.

OPPO Reno10 Pro 5G

Αναλυτικά, το OPPO Reno10 Pro 5G είναι η ναυαρχίδα της σειράς, διαθέτοντας premium σχεδιασμό με χαρακτηριστικό το μικρό πάχος της συσκευής, το 3D micro-curved σώμα που κάνει τη συσκευή πολύ εύκολη στο κράτημα και τη χρήση δύο χρωμάτων στο πίσω μέρος. Με AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, το Reno10 Pro 5G εντυπωσιάζει και για τα μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης η οποία καταλαμβάνει το 93% της εμπρόσθιας όψης. Η οθόνη διαθέτει επίσης μια εγκοπή στο άνω μέρος για τη selfie κάμερα των 32MP, ενώ ενσωματώνει και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής.

Υπεύθυνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις του Reno10 Pro είναι το Qualcomm Snapdragon 778 SoC το οποίο επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση σε 5G δίκτυα. Διαθέτει ακόμα 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου για ομαλό multitasking και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Το τηλέφωνο τρέχει με το ColorOS 13, βασισμένο στο Android 13, το οποίο προσφέρει ένα προσαρμόσιμο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας.

Επιπλέον διαθέτει ένα ευέλικτο σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, το οποίο αποτελείται από τον κύριο αισθητήρα στα 50MP (Sony IMX890) με f/1,8 και υποστήριξη OIS, έναν εντυπωσιακό τηλεφακό στα 32MP (f/2.0) για οπτικό zoom 2x και ψηφιακό στα 20x καθώς και μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα για εντυπωσιακά πανοράματα. Σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα κυμαίνεται και η selfie κάμερα των 32MP, με υποστήριξη αυτόματης εστίασης για καλύτερα πορτραίτα χωρίς θόρυβο.

Τέλος το Reno10 Pro 5G διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 4600mAh που υποστηρίζει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης 80W SuperVOOC της ίδιας της OPPO, η οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως το τηλέφωνο σε 28 μόλις λεπτά. Με την υποστήριξη του Battery Health Engine της εταιρείας, η πραγματική διάρκεια ζωής της μεγάλης μπαταρίας του Reno10 Pro 5G μπορεί να επεκταθεί σε έως και 1.600 κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης, διατηρώντας τη μπαταρία του κινητού σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερες διάρκειες χρήσης χωρίς άγχος.

OPPO Reno10 5G

Από την άλλη, το OPPO Reno10 5G είναι το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς, προσφέροντας παρόμοιο εντυπωσιακό σχεδιασμό με το Reno10 Pro 5G, με βάρος 185 γραμμάρια και πάχος μόλις 7,99 χιλιοστά, για άνετο κράτημα.  

Και εδώ συναντάμε κυρτή AMOLED οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών που υποστηρίζει HDR10+,  ρυθμό ανανέωσης 120Hz για ομαλό browsing και scrolling ενώ η φωτεινότητα της οθόνης κάνει εύκολη την ανάγνωση του περιεχομένου της σε εξωτερικό χώρο. Επίσης ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα ενδότερα της συσκευής. 

Μια μικρή οπή στο πάνω μέρος της οθόνης «κρύβει» τη selfie κάμερα των 32MP (f/2.4), με την OPPO να κάνει και εδώ τη διαφορά με τη λειτουργία Portrait Mode όπου το τελικό αποτέλεσμα ξεχωρίζει για την άψογη χρήση του bokeh εφέ λες και προέρχεται από επαγγελματική κάμερα. 

Το Reno10 5G ενσωματώνει το MediaTek Dimensity 7050 5G chipset, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8 GB RAM και έως 256GB αποθηκευτικό χώρο ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω υποδοχής κάρτας microSD ακόμα και στα 2TB. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία επέκτασης RAM της OPPO, το Reno10 5G μπορεί να μετατρέψει έως και 8GB αχρησιμοποίητου αποθηκευτικού χώρου ROM σε προσωρινή μνήμη RAM για να ενισχύσει την απόδοση του τηλεφώνου.

Παρά την οικονομικότερη τιμή, το κεντρικό σύστημα καμερών του Reno10 5G είναι εξίσου εντυπωσιακό με το Pro μοντέλο, με κύριο αισθητήρα στα 64MP (f/1.79) ο οποίος διακρίνεται για τις επιδόσεις του όχι μόνο σε μια ηλιόλουστη ημέρα αλλά και το βράδυ. Συνοδεύεται από ένα κορυφαίο τηλεφακό στα 32MP, τον πρώτο που βλέπουμε να χρησιμοποιεί η OPPO στη σειρά Reno, χαρίζοντας 2x οπτικό zoom, 47mm εστιακή απόσταση και λήψεις με μικρότερο θόρυβο κατά 35% σε σχέση με τυπικούς RGGB αισθητήρες. Δεν λείπει και ο υπερευρυγώνιος φακός (f/2.2) για εντυπωσιακά πανοράματα ή λήψεις όπου όλη η παρέα πρέπει να χωρέσει στο κάδρο.

Οι ηχητικές δυνατότητες του OPPO Reno10 5G κυμαίνονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, με την παρουσία διπλών στερεοφωνικών ηχείων και τη λειτουργία Ultra Volume Mode για μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία ήχου. Τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο ενισχυμένο με ειδικά σχεδιασμένους αλγορίθμους για τη μείωση του θορύβου και την καταστολή της ηχούς. Με το Ultra Volume Mode υπάρχει ενίσχυση στην καθαρότητα των υψηλών ήχων χωρίς να παραμορφώσεις ενώ είναι δυνατή η αύξηση της έντασης του ήχου κατά 200% όταν χρησιμοποιείς το ακουστικό ή μεγάφωνο χωρίς κάποια απώλεια στην ποιότητας του ήχου, είτε παρακολουθείς κάποια ταινία είτε παίζεις κάποιο παιχνίδι.

Με μπαταρία 5.000mAh, η OPPO δεν θα μπορούσε να μην ενσωματώσει και σ’ αυτό το smartphone την κορυφαία τεχνολογία φόρτισης που παρέχει, τη SuperVOOC, αυτή τη φορά στα 67W. Μια πλήρη φόρτιση διαρκεί 47 λεπτά ενώ αν βιάζεσαι, αρκούν 30 λεπτά φόρτισης και να φορτίσει το 70% της συσκευής. 

Η σειρά Reno10 της OPPO είναι διαθέσιμη από σήμερα στο germanos.gr αλλά και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου μπορείς να έχεις μια πρώτη επαφή μαζί τους σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα. Κάνε δικό σου μέχρι τις 31/08 ένα από τα νέα μοντέλα της OPPO και εκμεταλλεύσου τη σούπερ προσφορά της εταιρείας μέσω της οποίας αποκτάς εντελώς δωρεάν τα ασύρματα ακουστικά Enco Air3 της OPPO αλλά και 3 χρόνια εγγύηση!