Κατέφθασε στο ΓΕΡΜΑΝΟ το νέο OPPO A57s

1 έτος πριν
OPPO A57s

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φυσικά στο germanos.gr μπορείς να βρεις το OPPO A57s, το νέο smartphone υψηλής τεχνολογίας το οποίο ξεχωρίζει για το συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής.

Η πλούσια σε χρώματα IPS οθόνη 6,56 ιντσών του OPPO A57s κάνει την εμπειρία προβολής του περιεχομένου ακόμα πιο ζωντανή και συναρπαστική, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, των ταινιών και των φωτογραφιών όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση.

Από τη γρήγορη φόρτιση SuperVOOC στα 33W, τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία και την τεχνολογία επέκτασης μνήμης έως και 8GB, σε μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας, το OPPO A57s αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις για την κατηγορία του.

Σε ότι αφορά τη φόρτιση, με μόλις 5 λεπτά στο ρεύμα, η αυτονομία του είναι αρκετή για 3 ώρες ομιλία ενώ μια 15λεπτη φόρτιση, ισοδυναμεί με αυτονομία 4 ωρών για αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube. Γενικότερα από το 0 έως το 50% η μπαταρία 5.000mAH του OPPO A57s ολοκληρώνει τη φόρτιση σε μόλις 30 λεπτά ενώ χρειάζονται συνολικά 72 λεπτά για την πλήρη διαδικασία. Η έμφαση που δίνει η OPPO στην αυτονομία του A57s φαίνεται και από το Super Nighttime Standby,  μια λειτουργία που μειώνει τη νυχτερινή κατανάλωση της μπαταρίας σε μόλις 2%, επιτρέποντας στους χρήστες να απαλλαγούν από την ανάγκη φόρτισης κάθε βράδυ.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, η συσκευή διαθέτει κεντρικό σύστημα καμερών από δύο αισθητήρες, με τον κύριο να έχει ανάλυση 50MP και να συνοδεύεται από ένα δεύτερο στα 8MP (1/5'', 1.75 μm).  Η ρύθμιση AI Dual Camera βελτιώνει σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα ενώ υπάρχει και μια τρίτη κάμερα, η selfie στα 8MP με λειτουργία AI Portrait για εντυπωσιακά πορτραίτα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το A57s στηρίζεται στο MediaTek Helio G35 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει Android 12, στην επιφάνεια του οποίου υπάρχει το ColorOS 12.1, το γραφικό περιβάλλον της OPPO με πρόσθετες δυνατότητες. 

Το OPPO A57s κυκλοφορεί σε δύο χρώματα (Starry Black και Sky Blue) ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου όσοι προχωρήσουν σε αγορά θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και τα bluetooth ακουστικά Enco Buds W12 της OPPO αξίας 39,90 ευρώ.