Με έμφαση στην ασφάλεια, τα νέα SAMSUNG Galaxy A35 5G και Galaxy A55 5G

1 μήνας πριν
SAMSUNG Galaxy A35 5G & Galaxy A55 5G

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρεις άμεσα τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A της SAMSUNG, τα SAMSUNG Galaxy A55 5G και SAMSUNG Galaxy A35 5G. Οι νέες mid-range προτάσεις της νοτιοκορεατικής εταιρείας διαθέτουν οθόνες Super AMOLED 6,6 ιντσών με ανάλυση FHD+ και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz. Επίσης, ενσωματώνουν την τεχνολογία Vision Booster για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.

Τα δύο μοντέλα τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση του One UI βασισμένη στο Android 14 και χρησιμοποιούν διαφορετικούς επεξεργαστές Exynos. Προσφέρουν μνήμη RAM 6GB (φτάνει έως 12GB με επέκταση) και αποθηκευτικού χώρου από 128GB έως 256GB, με υποστήριξη επέκτασης μέσω κάρτας MicroSD και για τα 2 μοντέλα.

Επιπλέον και τα δύο smartphone διαθέτουν τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 50MP και macro κάμερα 5MP. Διαφοροποιούνται ως προς την υπερευρυγώνια κάμερα (12MP στο Galaxy A55 5G, 8MP στο Galaxy A35 5G) και την μπροστινή selfie κάμερα (32MP και 13MP αντίστοιχα). Αμφότερα διαθέτουν βελτιωμένο Nightography ενώ το Galaxy A55 5G προσφέρει επιπλέον δυνατότητες όπως το Advanced AI ISP για πολύ καλά αποτελέσματα στις λήψεις σου ακόμα και όταν αυτές γίνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα Galaxy A35 5G και Galaxy A55 5G ενσωματώνουν μπαταρία 5.000 mAh που υπόσχεται αυτονομία δύο ημερών. Παράλληλα, η SAMSUNG δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια, παρέχοντας και στις δύο συσκευές προηγμένα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, το SAMSUNG Knox Vault είναι μια πρωτοποριακή λύση ασφαλείας που βασίζεται στο hardware και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από απειλές τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Χάρη στη φυσική του απομόνωση από τον κεντρικό επεξεργαστή και τη μνήμη του συστήματος, το Knox Vault δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον ανθεκτικό στις επιθέσεις από κακόβουλα λογισμικά.

Η καινοτόμος αυτή τεχνολογία διασφαλίζει την προστασία των πιο ευαίσθητων δεδομένων μιας συσκευής, όπως οι κωδικοί PIN, οι κωδικοί πρόσβασης και τα μοτίβα της οθόνης κλειδώματος. Επιπλέον, κρυπτογραφεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή, προστατεύοντας παράλληλα τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης. Έτσι, ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της συσκευής, μόνο ο χρήστης που γνωρίζει τους σωστούς κωδικούς μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα.

Εκτός από το Knox Vault, τα νέα μοντέλα SAMSUNG Galaxy A55 5G και SAMSUNG Galaxy A35 5G προστατεύονται επίσης από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφαλείας SAMSUNG Knox. Σχεδιασμένη για να διαφυλάσσει τις σημαντικές πληροφορίες με ασφαλές υλικό από άκρο σε άκρο, η πλατφόρμα Knox υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση σε ολόκληρο το οικοσύστημα Galaxy, προσφέροντας μια πολύπλευρη ασπίδα προστασίας. Παράλληλα τα 2 νέα μοντέλα SAMSUNG διαθέτουν 4 γενιές ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος αλλά και 5 έτη ενημερώσεις ασφαλείας.

Έλα και συ μια βόλτα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ ή επισκέψου το germanos.gr για να δεις από κοντά τα νέα μέλη της οικογένειας Galaxy A της SAMSUNG. Επιπλέον μέχρι τις 07/04/2024 κάνοντας δικό σου ένα από τα SAMSUNG Galaxy A55 5G και SAMSUNG Galaxy A35 5G παίρνεις δώρο το νέο activity tracker SAMSUNG Galaxy Fit3 αξίας 69,90€!