Με κορυφαίο δείκτη τιμής απόδοσης, τα νέα TCL 50, TCL 505 και TCL 50 SE ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

2 μήνες πριν
tcl 50 5g smartphone

Έφτασε η ώρα για τρία από τα νέα smartphones της TCL που είδαμε στη CES 2024 και MWC 2024, να κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας και στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Ο λόγος για τα TCL 50 5G, TCL 505 και TCL 50 SE, που εκτός από τις φοβερές τους τιμές και τον κοινό σχεδιασμό, εντυπωσιάζουν με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

TCL 50 5G

Αρχικά το TCL 50 5G που αποτελεί την ιδανική επιλογή αν επιθυμείς να συνδυάσεις την εργασία με τη διασκέδαση σε κάθε περίσταση. Εξοπλισμένο με το πιο σύγχρονο chipset MediaTek Dimensity 6100+ για κορυφαία επίδοση και το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 14 για βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήσης, η ολοκαίνουρια πρόταση της TCL ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών χρηστών.

Έχοντας λάβει την πιστοποίηση Android Enterprise Recommended από την Google, το TCL 50 5G προσφέρει έναν άψογο συνδυασμό οθόνης 6,6" HD+ NXTVISION με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, συνδεσιμότητα 5G και άφθονης μνήμης 128GB+8GB (με επιπλέον 4GB+4GB RAM Expansion) για αδιάλειπτη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η προσθήκη υποστήριξης eSIM εξασφαλίζει τον πιο σύγχρονο τρόπο συνδεσιμότητας, ανεβάζοντας τον πήχη της αξιοπιστίας και της προηγμένης τεχνολογίας επικοινωνίας. Τα συμμετρικά ηχεία με ενίσχυση ήχου DTS 3D, η κάμερα 50MP AI HYBRID και η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5010mAh αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά που ενισχύουν την τελική εμπειρία του χρήση. 

TCL 505

Συνέχεια με το TCL 505, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μια ισορροπημένη εμπειρία χρήσης με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε μια από τις καλύτερες τιμές της αγοράς (μόλις 139€).

Το TCL 505 έρχεται με μια μεγάλη IPS LCD οθόνη 6,75” με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, εξασφαλίζοντας ομαλή και ευκρινή προβολή περιεχομένου. Η οθόνη ενσωματώνει την τεχνολογία NXTVision της TCL, η οποία βελτιώνει την αναγνωσιμότητα σε έντονο ηλιακό φως, κάνοντας το TCL 505 ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και σε πολύωρη χρήση χωρίς να κουράζει τα μάτια. Είτε απολαμβάνεις ταινίες, είτε δεν θέλεις να χάσεις τις ενημερώσεις στα social media, η οθόνη του TCL 505 καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σου.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, στο εσωτερικό του TCL 505 βρίσκεται ο επεξεργαστής Helio G36 της MediaTek, ένα chipset ειδικά σχεδιασμένο για entry-level gaming smartphones. Με 4GB RAM+4GB RAM Expansion, η νέα πρόταση της TCL προσφέρει 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου ενώ υποστηρίζει επέκταση μνήμης μέσω κάρτας microSD. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις άφθονο χώρο για τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου, κάτι απαραίτητο στην εποχή μας.

Η συσκευή διαθέτει διπλή κάμερα 50MP+2MP στο πίσω μέρος που σου επιτρέπει να αποθανατίζεις τις αγαπημένες σου στιγμές με εντυπωσιακή ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Η κύρια κάμερα 50MP αιχμαλωτίζει μαγευτικές εικόνες με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα. Για τους λάτρεις των σέλφι, η μπροστινή κάμερα 5MP εξασφαλίζει όμορφα και καθαρά πορτρέτα.

Το TCL 505 έρχεται με Android 14, την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της GOOGLE, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στις τελευταίες λειτουργίες και βελτιώσεις ασφαλείας της δημοφιλέστερης mobile πλατφόρμας. Τέλος, σε κορυφαία επίπεδα αναμένεται και η αυτονομία, εξαιτίας της μεγάλης μπαταρίας των 5.010mAh, ικανή να τα φέρει πέρας στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

TCL 50 SE

Για το κάτι παραπάνω, το TCL 50 SE συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή οθόνη, ικανοποιητικές φωτογραφικές δυνατότητες και πλούσια χαρακτηριστικά λογισμικού, όλα πάντα σε μια προσιτή τιμή.

Αυτό που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή στη συσκευή είναι η εντυπωσιακή οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8” με ρυθμό ανανέωσης 90Hz που κάνει τη διαφορά στο browsing. Κι’ εδώ η τεχνολογία NXTVISION της TCL βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα της εικόνας, προσφέροντας μια καθηλωτική οπτική εμπειρία χωρίς να κουράζει τα μάτια ακόμα και αν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα κατά την ενασχόληση με παιχνίδια.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του TCL 50 SE βρίσκουμε επίσης μια μπαταρία 5010mAh που προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις τη συσκευή σου χωρίς να ψάχνεις για φορτιστή. Με 6GB RAM και επιπλέον 6GB εικονικής RAM, καθώς και 256GB αποθηκευτικού χώρου, το TCL 50 SE προσφέρει άφθονους πόρους για απρόσκοπτο multitasking και αποθήκευση όλων των αγαπημένων σου εφαρμογών, παιχνιδιών, φωτογραφιών και βίντεο. Το αποδοτικό chipset MediaTek Helio G88 στο εσωτερικό εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία σε κάθε εφαρμογή.

Στις φωτογραφικές δυνατότητες, η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 50MP που ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία TCL NXTURBO, επιτρέποντας τη λήψη ζωντανών και λεπτομερών φωτογραφιών. Είτε προτιμάς για τις λήψεις σου τοπία, πορτρέτα ή (φυσικά) selfies, η κάμερα του TCL 50 SE αποτυπώνει τις πιο αξέχαστες στιγμές σου με πολύ καλή ευκρίνεια και ποιότητα.

Και αυτά δεν είναι όλα αφού η TCL προσθέτει και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 33W, για να φορτίσεις τη συσκευή σου σε χρόνο μηδέν, με το φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η τεχνολογία 3D ήχου DTS δημιουργεί μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία, μετατρέποντας το TCL 50 SE σε ένα φορητό κέντρο ψυχαγωγίας, κάνοντας τη διαφορά. Επιπλέον, ως συσκευή Android Enterprise Recommended (AER), το TCL 50 SE εγγυάται αξιοπιστία, ασφάλεια και συμβατότητα για επαγγελματική χρήση.

Αποτελώντας τρεις προσιτές και ελκυστικές επιλογές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αξιόπιστο και ολοκληρωμένο smartphone χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία, έλα μια βόλτα από τον κοντινότερο ΓΕΡΜΑΝΟ για να γνωρίσεις από κοντά τα νέα TCL 50 5G, TCL 505 και TCL 50 SE.