HUAWEI Watch GT3 Pro - Νέα πολυτελή εμφάνιση & προηγμένες δυνατότητες

1 έτος πριν
huawei gt3 pro

Τα δύο κορυφαία έξυπνα ρολόγια της HUAWEI καταφθάνουν στο ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν είναι άλλα από την Titanium και Ceramic έκδοση του HUAWEI Watch GT3 Pro.

Όπως και με τον προκάτοχό του, έτσι και φέτος η κινεζική εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση των δύο ρολογιών, κάτι στο οποίο συμβάλλει η υψηλή ποιότητα των υλικών που έχει χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση της Titanium έκδοσης, το σώμα είναι από τιτάνιο κρατώντας το βάρος σε χαμηλά επίπεδα και με την αντοχή να είναι κορυφαία. Ακόμα το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό τόσο σκληρό όσο το διαμάντι ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, που περνάει πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας, στο τελικό προϊόν. Η οθόνη μεγαλώνει φέτος στις 1,43 ίντσες ενώ το πάχος του ρολογιού είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του κάτι που το κάνει πιο άνετο.

Για το χειρισμό στις διαθέσιμες εφαρμογές υπάρχει μια 3D περιστρεφόμενη κορώνα (κουρδιστήρι) αφής, σε στυλ παραδοσιακού ρολογιού που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα.

Αντίστοιχα η Ceramic Edition των 43mm, απευθύνεται σε γυναικείο κοινό και διαθέτει οθόνη AMOLED 1,32 ιντσών με ανάλυση 466 x 466 pixels. Και σ’ αυτή έχει χρησιμοποιηθεί κρύσταλλο ζαφειριού προκειμένου να υπάρχει προστασία από γρατζουνές και θραύση ενώ στην περίπτωση αυτή το ζαφείρι χρησιμοποιείται και στον αισθητήρα της πίσω κεραμικής θήκης, για καλύτερη διείσδυση φωτός και ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού

Η σημαντικότερη προσθήκη και στα δύο μοντέλα είναι η παρουσία ενός ειδικού κουμπιού που κάνει εφικτό το ECG ή αλλιώς το ηλεκτροκαρδιογράφημα προκειμένου να μπορείς με έναν απλό και βολικό τρόπο να ελέγχεις τη λειτουργία της καρδιάς σου. Σύμφωνα με την HUAWEI, το κουμπί ECG χρησιμοποιεί μια επίστρωση ματ τιτανίου, με ηλεκτρόδια υψηλής πιστότητας που μπορούν να καταγράψουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία, κάνοντας δυνατή τη συλλογή των δεδομένων, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Για την παρακολούθηση της υγείας, η εταιρεία δηλώνει ότι οι μετρήσεις που πραγματοποιεί το Watch GT3 Pro είναι πιο ακριβείς από ποτέ ενώ η Pro έκδοση υποστηρίζει μεταξύ άλλων την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, η οποία μπορεί να ελέγξει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Διαθέτει ακόμα την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξυμέτρου, επιτρέποντάς να μετράς τα επίπεδα οξυγόνου σου, ανά πάσα στιγμή. Μέσω της ίδιας λειτουργίας μπορείς ακόμα να παρακολουθείς τον καρδιακό σου ρυθμό όλο το 24ωρο ενώ με το TruSleep 2.0 γίνεται παρακολούθηση ύπνου και καταγραφή σε πραγματικό χρόνο του καρδιακού σου παλμού προκειμένου να υπάρξει αξιολόγηση της ποιότητας του ύπνου.

Στις δυνατότητες άσκησης που περιλαμβάνουν περισσότερα από 100 sport modes, βλέπουμε ακόμα και το νέο επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης, για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης.  Επιπλέον, με τη λειτουργία έξυπνου σχεδίου τρεξίματος και το Dual-Band GNSS πέντε δορυφορικών συστημάτων, που εξασφαλίζει ακόμα πιο ακριβή δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού, δίνει το δικαίωμα σε κάθε δρομέα, να κάνει την υπέρβαση.

Η αυτονομία είναι και πάλι στα υψηλότερα επίπεδα της κατηγορίας, με 14 ημέρες με απλή χρήση ενώ σε πιο έντονες καταστάσεις, κατεβαίνει στις 8 μέρες περίπου. Η φόρτιση και των δύο μοντέλων μπορεί να γίνει ασύρματα με οποιοδήποτε ασύρματο φορτιστή και αν έχεις.

Το HUAWEI Watch GT3 Pro έρχεται στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο germanos.gr με δύο σημαντικά δώρα. Αν προμηθευτείς την Titanium έκδοση θα πάρεις δώρο τα ακουστικά FreeBuds 4 ενώ το γυναικείο κοινό που θα επιλέξει τη Ceramic έκδοση, θα πάρει δώρο τα FreeBuds Lipstick.