Native Union: Η ομορφιά συναντά την ποιότητα, στις Apple συσκευές σου!

2 έτη πριν
Native Union

Ομορφιά, ποιότητα, απόδοση, μακροζωία και έξυπνος σχεδιασμός, όλα με το βλέμμα στραμμένο προς το περιβάλλον. Η Native Union φροντίζει να παρέχει όλα τα παραπάνω σε κάθε της προϊόν, κατασκευάζοντας μοναδικά αξεσουάρ για συσκευές Apple που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά σου με αυτές, προσφέροντας στυλ, ποιότητα και πρακτικότητα σε ισόποσες δόσεις.

Η Native Union δεσμεύεται επίσης για τη βιωσιμότητα των προϊόντων της, κατασκευάζοντάς τα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και παράλληλα υπόσχοντας για τη μακροζωία τους. Υπάρχουν πολλά είδη για να διαλέξεις και να βρεις το κατάλληλο για εσένα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα.

Βρες το καλώδιο που ταιριάζει στο στυλ σου!

Μια μεγάλη γκάμα από καλώδια κάθε είδους, μεγέθους και χρώματος περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Αν ψάχνεις κάτι μικρό και διακριτικό, που μπορείς να έχεις όλη τη μέρα μαζί σου και να μην το χάνεις ποτέ, τότε το Key Cable είναι αυτό που ψάχνεις. Τα δύο βύσματά του τοποθετούνται σε ένα μικρό καπάκι ασφαλείας που τα κρατάει στο ίδιο σημείο, ώστε πάνω του να βάλεις τα κλειδιά σου και να έχεις παντού μαζί του καλώδιό σου και να φορτίζεις όποτε σου χρειαστεί.

Στην αντίθετη άκρη από τα βύσματα, βρίσκεται μια «μπάλα» καλωδίου, μικρή αλλά όμορφη και πιο πρακτική από όσο μοιάζει με μια ματιά. Τα δύο καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα βγαίνουν από τη μπάλα, οπότε δε θα μπλεχτούν ποτέ μεταξύ τους. Παράλληλα, μοιάζει με ένα όμορφο, υφασμάτινο μπρελόκ που διακοσμεί τα κλειδιά σου κι όχι με καλώδιο.

Το Key Cable μπορείς να το βρεις με βύσματα USB-C και Lightning ή USB και Lightning, για να το συνδέεις σε φορτιστές, laptop ή άλλες πηγές ρεύματος όπως σε βολεύει. Επίσης, φέρει πιστοποίηση MFI από την Apple, που συνεπάγεται εγγυημένη απόδοση και καλή λειτουργία σε συνεργασία με συσκευές Apple.

Αν ψάχνεις για κάτι που προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία λόγω μήκους καλωδίου (δεν είναι ιδιαίτερα βολικό να έχεις 3 μέτρα καλώδιο στα κλειδιά σου!) τότε ένα Belt Cable είναι η ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ίδιας κατασκευής καλώδια, δηλαδή υφασμάτινα με ακροδέκτες USB και Lightning σε διάφορους συνδυασμούς, όμως διατίθενται σε μήκος 1,2 ή 3 μέτρων για να έχεις ευελιξία, συνδέοντάς τα σε φορτιστή ή υπολογιστή και να μπορείς να χρησιμοποιείς την Apple συσκευή σου χωρίς περιορισμό στις κινήσεις.

Κι όταν θέλεις να τα μαζέψεις, αντί να ψάχνεις λαστιχάκι ή να χρειάζεσαι ένα σύρμα όπως πολλά καλώδια διαθέτουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο δερμάτινο λουράκι που κλειδώνει με ασφαλές κούμπωμα. Έτσι, το καλώδιό σου μαζεύεται, μεταφέρεται εύκολα και ασφαλίζει, δείχνοντας πανέμορφο όμως όχι εις βάρος της πρακτικότητας.

Το Belt Cable προσφέρεται σε συνδυασμούς USB/Lightning, USB-C/Lightning, USB-C/HDMI (4K) όπως και USB-C/USB-C 100W, με το τελευταίο να διαθέτει υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και ένδειξη φόρτισης LED. Από την άλλη, αν δε θέλεις να έχεις ένα καλώδιο ανά συσκευή ή ταξιδεύεις συχνά και τα πολλά καλώδια είναι πρόβλημα και όγκος, τότε το Belt Cable Universal θα σου λύσει τα χέρια, αφού ενσωματώνει αντάπτορα στη μια άκρη του και πρακτικά σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς σε συσκευές με micro-USB, USB-C και Lightning.

Αν θέλεις ένα καλώδιο με μεγάλο μήκος, το οποίο δε θα… ψάχνεις μέσα στο βράδυ, τότε το Night Cable είναι η λύση. Λίγα εκατοστά πριν το δεύτερο βύσμα, ενσωματώνεται ένας κόμπος καλωδίου -ίδιος με του Key Cable- ο οποίος πρακτικά κρατάει το καλώδιο στη θέση του όταν το ακουμπάς σε ένα τραπέζι ή ένα κομοδίνο. Έτσι, μπορείς να αφήνεις το καλώδιο και να μην το ψάχνεις συνέχεια, ενώ αν το βγάλεις για λίγα δευτερόλεπτα από το iPhone σου τότε θα μείνει στη θέση του χωρίς να πέσει στο πάτωμα.

Τόσο το Key Cable όσο και το Belt Cable διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Μπορείς να βρεις το Key Cable σε Zebra (μαύρο και λευκό με ρίγες), Cosmos (μαύρο με λευκές πιτσιλιές που θυμίζουν τον νυχτερινό ουρανό) και Rose (ένα απαλό ροζ με λευκές λεπτομέρειες). Αντίστοιχα, το Belt Cable θα το βρεις στα ίδια χρώματα συν το Indigo (σκούρο μπλε με ανοιχτόχρωμες πιτσιλιές). Τέλος, το Night Cable θα το βρεις σε χρώμα Zebra.

Φόρτισε γρήγορα, αλλά και έξυπνα!

Η γρήγορη φόρτιση είναι χρήσιμη, όμως η έξυπνη γρήγορη φόρτιση είναι ακόμη καλύτερη. Με τη γκάμα φορτιστών της Native Union, σίγουρα θα βρεις την καλύτερη λύση για τις Apple συσκευές σου!

Αν έχεις ένα iPhone από τις σειρές iPhone 13, 12, 11, X, XS/XR, 8 ή SE τότε η συσκευή σου υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και μπορείς να την εκμεταλλευτείς πολύ εύκολα. Για παράδειγμα, το Drop Wireless Charger προσφέρει γρήγορη ασύρματη φόρτιση και διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια από ύφασμα και σιλικόνη, οπότε το iPhone ή τα AirPods σου μπορούν να «αναπαύονται» εκεί με ασφάλεια και παράλληλα να φορτίζουν χωρίς την ανάγκη για καλώδιο.

Θέλεις να φορτίζεις παράλληλα τα AirPods και το iPhone σου; Τότε το Drop XL Wireless Charger θα σου δώσει τη λύση, έχοντας μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να φιλοξενήσει δύο συσκευές και να τις φορτίζει ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τα ίδια υλικά που θα βρεις και στον μονό Drop Wireless Charger. Και στις δύο περιπτώσεις, οι φορτιστές διαθέτουν τεχνολογία αναγνώρισης ξένων σωμάτων επάνω στην επιφάνεια φόρτισης, οπότε αν ακουμπήσεις κατά λάθος κάτι επάνω τους δε θα υπάρξει πρόβλημα.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, το Snap 2-in-1 Magnetic Wireless Charger προσφέρει κάτι ασυνήθιστο και πολύ πρακτικό – μια υπερυψωμένη μαγνητική βάση φόρτισης πέραν της βασικής, επίπεδης βάσης. Στη δεύτερη μπορείς να ακουμπάς τα AirPods σου ενώ στην πρώτη να κουμπώσεις μαγνητικά το iPhone σου (σειρές iPhone 12 και iPhone 13) για να φορτίσει, επιτρέποντάς σου να το χρησιμοποιείς παράλληλα χωρίς να σκύβεις άβολα πάνω από την επίπεδη βάση.

Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις κι ένα Apple Watch στην εξίσωση, τότε το Snap 3-in-1 Magnetic Wireless Charger προσθέτει ένα μαγνητικό κούμπωμα φόρτισης για Apple Watch στο επίπεδο κομμάτι της βάσης φόρτισης. Φόρτισε τρεις συσκευές μαζί, χρησιμοποιώντας μια βάση, γλιτώνοντας έτσι τα πολλά καλώδια, την ακαταστασία και την ανάγκη για τρεις πρίζες – όλα σε ένα!

Κάτι πιο απλό αλλά στο ίδιο πνεύμα, είναι το Snap Magnetic Wireless Charger, ένας ασύρματος φορτιστής MagSafe ειδικά σχεδιασμένος για συσκευές Apple που «κολλάει» στην πλάτη των iPhone 12 και iPhone 13 με μαγνήτες, προσφέροντας ασφαλή και γρήγορη ασύρματη φόρτιση χωρίς να δεσμεύει τη θύρα Lightning. Συνοδεύεται από καλώδιο μήκους 3 μέτρων οπότε όχι μόνο δεν σε εμποδίζει στη χρήση, αλλά προσφέρει ευελιξία, επιτρέποντάς σου να έχεις την άκρη του καλωδίου στο γραφείο ή το κομοδίνο και η πρίζα να είναι μακριά.

Γνώρισε τα προϊόντα Native Union στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στο www.germanos.gr κι ανέβασε επίπεδο την εμπειρία σου με τις αγαπημένες σου συσκευές Apple!