Το νέο foldable της OPPO, το Find N2 Flip έρχεται στην Ευρώπη

1 έτος πριν
Find N2 Flip

Η αγορά των αναδιπλούμενων smartphone επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς, με την OPPO να κάνει την έκπληξη ανακοινώνοντας το Find N2 Flip το οποίο μάλιστα θα δούμε και στην Ευρώπη.

Μετά από αρκετά teasers, η OPPO παρουσίασε επιτέλους την τελευταία γενιά των αναδιπλούμενων προτάσεών της, τα OPPO Find N2 και Find N2 Flip. Και οι δύο συσκευές φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να ανταγωνιστούν τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 αντίστοιχα - με το Find N2 Flip, ειδικότερα, να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μας αφού θα είναι και το μοντέλο που θα «αποδράσει» από την Κίνα, κυκλοφορώντας κανονικά και στην Ευρώπη.

Έτσι το OPPO Find N2 Flip διαθέτει μια οθόνη 6,8 ιντσών FHD+ τεχνολογίας AMOLED η οποία και αποτελεί την κύρια οθόνη του. Πρόκειται για panel με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα 1600 nits. Ωστόσο, το πραγματικό σημείο που ξεχωρίζει είναι η εξωτερική οθόνη του Find N2 Flip, καθώς αυτή είναι μια OLED 3,26 ιντσών στα 60Hz με μέγιστη φωτεινότητα 900nits. Το μέγεθός της είναι το μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα smartphones που διαθέτουν το ίδιο form factor, κάτι που σίγουρα θα κάνει τη ζωή εύκολη σε όσους χρησιμοποιούν την εξωτερική οθόνη τις περισσότερες φορές.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το Dimensity 9000+ SoC της MediaTek, το οποίο ενσωματώνει RAM έως 16 GB και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Από πλευράς κάμερας, το Find N2 Flip διαθέτει μια κύρια κάμερα στα 50 MP, καθώς και έναν αισθητήρα 8 MP που αναλαμβάνει τις υπερευρυγώνιες λήψεις. Για τις selfies με κλειστή την οθόνη μπορείς να στηριχτείς σε μια κάμερα των 32 MP όμως όπως ισχύει σε όλα τα παρόμοια μοντέλα, είναι δυνατή και η χρήση του κύριου συστήματος καμερών για τις selfies σου, με την εξωτερική οθόνη μάλιστα να κάνει τη ζωή πιο εύκολη ως viewfinder.

Ενώ οι κάμερες του Find N2 Flip εντυπωσιάζουν στα χαρτιά, η OPPO ανακοίνωσε πολύ καλές επιδόσεις και σε ένα άλλο σημαντικό τομέα, τη μπαταρία. Το Find N2 Flip είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 4300mAh ενώ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 44W. Παρά την αύξηση της μπαταρίας, το Find N2 Flip παραμένει λεπτό με πάχος μόλις 7,45 χιλιοστά όταν η οθόνη έχει ξεδιπλωθεί και 16,02 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένη.

Η OPPO υπόσχεται ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη εκτός από την Κίνα όπου και ανακοινώθηκε. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις αρχές του επόμενου έτους και πιθανότατα στην έκθεση MWC που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στις 27 Φεβρουαρίου.