Νέο HUAWEI MatePad tablet: βελτιστοποιημένο για εκπαίδευση και meetings

1 έτος πριν
HUAWEI MatePad tablet

Επιστροφή της HUAWEI στα tablets με ένα ακόμη εξαιρετικό μοντέλο, το MatePad 10,4".

Κατασκευασμένο με τη γνωστή ποιότητα της κινεζικής εταιρείας, το νέο MatePad αποτελεί την ιδανική λύση για διάφορες χρήσεις, είτε είσαι επαγγελματίας είτε μαθητής. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει αρχικά η οθόνη των 10,4 ιντσών, με ανάλυση 2K, και η οποία καλύπτει το 84% της εμπρόσθιας επιφάνειας δίνοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης. Παράλληλα υποστηρίζει και το δεύτερης γενιάς M-Pencil της HUAWEI, επιτρέποντας στο tablet να χρησιμοποιηθεί με ανώτερες δυνατότητες γραφίδας, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων FreeScript, Annotate και Take snippet, κάνοντας την εισαγωγή χειρόγραφου πιο αποτελεσματική.

Σε συνεργασία με την HARMAN KARDON, το MatePad ενσωματώνει σύστημα τεσσάρων καναλιών και τεσσάρων ηχείων καθαρό και δυνατό ήχο όχι μόνο για την αναπαραγωγή ταινιών αλλά και για βιντεοκλήσεις με τα καλύτερα προγράμματα του χώρου. Μάλιστα υποστηρίζει και ακύρωση θορύβου για λιγότερα προβλήματα σε video calls με Zoom, WebEX και Teams. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή στο εσωτερικό, 4GB μνήμη και 128GB αποθηκευτικό χώρο, η νέα δημιουργία της HUAWEI καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Το MatePad 10,4" μπορεί να μετατραπεί πολύ άνετα και σε laptop μόλις συνδέσουμε πάνω του μαγνητικά το HUAWEI Smart Keyboard, το οποίο διαθέτει διαδρομή πλήκτρων 1,3 χιλιοστών για να προσφέρει στους εργαζόμενους και στους φοιτητές μια άνετη και γρήγορη εμπειρία πληκτρολόγησης, ακόμα και όταν αυτή γίνεται με τα δύο χέρια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε συνδυασμό με το HarmonyOS, την πλατφόρμα που στηρίζεται το tablet, είναι δυνατή η εργασία με πολλαπλά παράθυρα για όσο το δυνατόν πιο κοντινή εμπειρία με αυτή ενός laptop. Συγκεκριμένα με Multi-Window μπορείς να εμφανίσεις στην οθόνη έως και 4 εφαρμογές προκειμένου να κρατάς σημειώσεις ενώ παρακολουθείς διαλέξεις σε βίντεο.

Στο συγκεκριμένο tablet βλέπουμε και την υποστήριξη Super Device, μια λειτουργία που ανακοινώθηκε στη MWC 2022 και επιτρέπει την καλύτερη διασύνδεση διαφορετικών συσκευών της εταιρείας. Έτσι μπορείς με ένα απλό "drag and drop” να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα έγγραφα από και προς το smartphone και να το χειριστείς μέσω του tablet, αξιοποιώντας πλεονεκτήματα, όπως τη μεγάλη οθόνη, το πληκτρολόγια και το στυλό γραφίδα.

Η αυτονομία των tablet που απαρτίζουν τη σειρά MatePad είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τη ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και το νέο μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τη HUAWEI, σε standby χρήση το MatePad 14 έχει αυτονομία 28 ημερών αλλά και 12 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής 1080p HD video.

Το HUAWEI MatePad μπορείς να το βρεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ και μάλιστα με μια σούπερ προσφορά που θα σου κάνει την απόφαση αγοράς του πιο εύκολη. Μέχρι τις 30/06, το tablet θα διατίθεται με έκπτωση 50€ στα 299€ από 349€, ενώ μπορείς να το προμηθευτείς ακόμα και με άτοκες δόσεις (12Χ24,92€). Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το Smart Keyboard το οποίο και το μετατρέπει σε laptop.