Οι νέες ηχητικές δημιουργίες των MARSHALL και BEATS, διαθέσιμες στον ΓΕΡΜΑΝΟ

3 μήνες πριν
headphones in a busy street

Δύο κορυφαία ονόματα στο χώρο του ήχου, η MARSHALL και η BEATS, φέρνουν μια σειρά ακουστικών που στόχο έχουν να εκτοξεύσουν την ηχητική σου εμπειρία. 

Έτσι στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις τα τρία νέα ασύρματα ακουστικά της MARSHALL, που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα ήχου, προηγμένη τεχνολογία και εργονομικό σχεδιασμό για μια απαράμιλλη ακουστική εμπειρία. Ο λόγος για τα Minor IV, Motif II και Major V που υπόσχονται να γίνουν οι αχώριστοι σύντροφοί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

MARSHALL Minor IV

Ξεκινώντας με τα MARSHALL Minor IV, τα in-ear ακουστικά διακρίνονται για τον εξαιρετικά ισορροπημένο ήχο τους που θα σε συναρπάσει. Είτε ακούς μουσική είτε πραγματοποιείς μια σημαντική κλήση, τα Minor IV θα σου προσφέρουν αδιάλειπτη ακουστική απόλαυση χάρη στην υψηλή ποιότητα ήχου και την άνετη εφαρμογή τους. Με έως και 7 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής και επιπλέον 30+ ώρες με τη φορητή θήκη φόρτισης, δεν θα χάσεις ποτέ στιγμή. Επιπλέον, ο επανασχεδιασμένος εργονομικός σχεδιασμός και η αδιάβροχη κατασκευή εξασφαλίζουν άνεση και ανθεκτικότητα σε κάθε συνθήκη.

MARSHALL Motif II

Περνώντας στα MARSHALL Motif II και πάλι από την in-ear κατηγορία, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογικής αρτιότητας και ποιοτικής κατασκευής. Μπορείς να απολαύσεις ήχο συναυλιακής ποιότητας χωρίς ενοχλητικούς περιβαλλοντικούς θορύβους αλλά και να συνδεθείς εύκολα μέσω Bluetooth με τις συσκευές σου. Η βελτιωμένη μπαταρία προσφέρει πάνω από 10 ώρες μουσικής, ενώ με τη λειτουργία Noise Cancelling και τη θήκη φόρτισης φτάνει τις 30 ώρες. Η τεχνολογία BT LE Audio Ready βελτιστοποιεί την ποιότητα ήχου, την εμβέλεια μετάδοσης και τον συγχρονισμό, χαρίζοντας μια αξεπέραστη ασύρματη εμπειρία.

MARSHALL Major V

Η MARSHALL έχει και μια πρόταση για την over-ear κατηγορία με τα εντυπωσιακά bluetooth ακουστικά Major V, που φέρνουν την ακουστική εμπειρία σε νέα επίπεδα. Με πρόσβαση στο Spotify Tap μέσω του κουμπιού M και δυνατότητα προσαρμογής μέσω της εφαρμογής MARSHALL, έχεις τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σου. Η βελτιωμένη ποιότητα μικροφώνου εξασφαλίζει κρυστάλλινη επικοινωνία, ενώ οι 100+ ώρες αναπαραγωγής και η ασύρματη φόρτιση σε κρατούν διαρκώς συντονισμένο/η. Η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και η επιλογή ενσύρματης σύνδεσης προσφέρουν απόλυτη ευελιξία.

Και τα τρία μοντέλα της MARSHALL χαρακτηρίζονται από τον εμβληματικό σχεδιασμό, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την έμφαση στην άνεση του χρήστη. 

BEATS Solo 4

Νέα κυκλοφορία έχουμε όμως και από την BEATS, γνωστή για την καινοτομία και την ποιότητα στον χώρο των ακουστικών, η οποία παρουσιάζει τα νέα BEATS Solo 4, που υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στην εμπειρία ακρόασης. Με εξελιγμένη αρχιτεκτονική ήχου και αναβαθμισμένους οδηγούς, τα Solo 4 προσφέρουν ισχυρό, ισορροπημένο ήχο BEATS, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική με κρυστάλλινη καθαρότητα και δυναμική ακρίβεια.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των Solo 4 είναι η εξαιρετική ποιότητα κλήσεων. Χάρη στα πολλαπλά ψηφιακά μικρόφωνα με δυνατότητα διαμόρφωσης δέσμης και τον προηγμένο αλγόριθμο εστίασης φωνής, μπορείς να απολαμβάνεις κρυστάλλινες κλήσεις, ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Πέρα από την εντυπωσιακή απόδοση ήχου, τα Solo 4 ξεχωρίζουν και για την άνεση που προσφέρουν. Τα UltraPlush μαξιλαράκια στα αυτιά, σε συνδυασμό με τα εύκαμπτα και εργονομικά ακουστικά, εξασφαλίζουν μια πολυτελή και σταθερή εφαρμογή, αποκλείοντας αποτελεσματικά τους εξωτερικούς θορύβους. Με βάρος μόλις 217 γραμμάρια, τα Solo 4 είναι τόσο ελαφριά που θα ξεχάσεις ότι τα φοράς.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό των Solo 4 είναι η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, που φτάνει τις 50 ώρες. Αυτό εξασφαλίζει ατελείωτες ώρες μουσικής απόλαυσης χωρίς διακοπές. Ακόμα και όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, η τεχνολογία Fast Fuel επιτρέπει έως και 5 ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, τα Solo 4 προσφέρουν τη δυνατότητα ακρόασης υψηλής ανάλυσης χωρίς απώλειες, είτε μέσω καλωδίου USB-C είτε μέσω της υποδοχής 3.5mm, η οποία δεν απαιτεί καθόλου ενέργεια μπαταρίας.

Η συμβατότητα των Solo 4 με συσκευές iOS και Android, καθώς και η ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth Class 1, εξασφαλίζουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεγάλης εμβέλειας. Επιπλέον, τα ακουστικά υποστηρίζουν τις λειτουργίες "Find My" και "Find My Device", διευκολύνοντας τον εντοπισμό τους σε περίπτωση απώλειας.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη εξατομικευμένου χωρικού ήχου (spatial sound), που επιτρέπει τη δημιουργία ενός μοναδικού προφίλ ήχου με βάση τη σάρωση των αυτιών του χρήστη, τον προσαρμοσμένο επεξεργαστή BEATS για διπλή συμβατότητα με iOS και Android, την υποστήριξη "Hey Siri" και κοινής χρήσης ήχου στο iOS, καθώς και τη άνετη θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Τα BEATS Solo 4 είναι διαθέσιμα σε τρία κομψά χρώματα -μαύρο, μπλε και ροζ-, όλα εκ των οποίων θα τα βρεις στο germanos.gr αλλά και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με τις νέες κυκλοφορίες από MARSHALL και BEATS, ο ήχος σου ανεβαίνει επίπεδο. Μάιος με νέα ακουστικά λοιπόν; Sounds Great!