OPPO A17: Εντυπωσιάζοντας στη μεσαία κατηγορία

1 έτος πριν
OPPO A17

Το OPPO A17, το νέο smartphone ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο κατέφτασε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Αποτελώντας μια πολύ δυνατή πρόταση για τη μεσαία κατηγορία, το OPPO A17 ξεχωρίζει αρχικά για την πολύ όμορφή του εμφάνιση, με την οθόνη να κυριαρχεί στην εμπρόσθια επιφάνεια, με ελάχιστα περιθώρια. Επιπλέον κατά το κράτημα, η συσκευή δίνει μια υπέροχη αίσθηση δέρματος στην αφή, κάτι σίγουρα ξεχωριστό. Επιπλέον μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα και κάτω από βροχή αφού διαθέτει πιστοποίηση IPX4.  

Ρίχνοντας μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με την οθόνη των 6,56 ιντσών, η οποία υποστηρίζει ανάλυση HD+. Εννοείται ότι η αναπαραγωγή ταινιών και γενικότερα κάθε είδους multimedia περιεχομένου είναι απόλαυση στο OPPO A17 ειδικά όταν συνδυάζεται με το Ultra Volume Mode όπου μπορείς να διπλασιάσεις την ένταση ήχου όχι μόνο σε ταινίες αλλά και σε κλήσεις, αφύπνιση και ειδοποιήσεις.

Στο πίσω μέρος, κυριαρχεί ο πολύ όμορφος σχεδιασμός του κεντρικού συστήματος καμερών. Εκεί έχουμε κύρια κάμερα 50MP που χαρίζει καθαρές, φωτεινές και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες για να παρατηρείς την κάθε λεπτομέρεια. Παράλληλα με τη χρήστη της δεύτερης κάμερας των 5MP μπορείς να δημιουργήσεις πανέμορφα πορτραίτα επαγγελματικών προδιαγραφών, με τη λειτουργία AI Portrait Retouching να αναλαμβάνει δουλειά.

Στα ενδότερα, το OPPO A17 κρύβει το MediaTek Helio G35 chipset με 8πύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου όπου με μια microSD κάρτα μπορεί να φτάσει ακόμα και το 1TB. Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά αν τα συνδυάσουμε με μπαταρία 5.000mAh, με την OPPO να καταφέρνει να τη χωρέσει στο λεπτό πλαίσιο του Α17, χαρίζοντας παράλληλα άνετη αυτονομία μίας ημέρας.

Τέλος το OPPO A17 τρέχει το Android 12, σε συνδυασμό με το ColorOS, το γραφικό περιβάλλον της OPPO που διακρίνεται για τον έξυπνο σχεδιασμό του με χρήσιμες λειτουργίες και την απουσία άχρηστων εφαρμογών. Μπορείς να το βρεις ήδη στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr σε τιμή έκπληξη.