Το OPPO A79 5G γίνεται δικό σου εντελώς δωρεάν στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 μήνας πριν
OPPO A79 5G Dazzling Purple

Πώς θα σου φαινόταν να έκανες δικό σου εντελώς δωρεάν ένα smartphone με εκθαμβωτική οθόνη 6,72 ιντσών που παραμένει ευκρινής ακόμα και κόντρα στον ήλιο, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης SUPERVOOC 33 W, κάμερα AI 50 MP ικανή να σου χαρίσει πεντακάθαρες εικόνες 108 MP, πανίσχυρο επεξεργαστή και άπλετη RAM για να «πετάει» όσα apps κι αν τρέχεις παράλληλα; Αν η απάντηση στο παραπάνω είναι ναι, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να αποκτήσεις το ολοκαίνουργιο OPPO A79 5G δωρεάν, μετατρέποντας παράλληλα το καρτοκινητό σου σε COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Unlimited Calls!

Με το A79 5G η OPPO ξεπέρασε τον εαυτό της, χαρίζοντάς μας ένα smartphone που δεν υστερεί πουθενά. Σε δύο υπέροχα χρώματα, Dazzling Purple και Mystery Black και με βάρος που δεν ξεπερνά τα 193 γραμμάρια, η συσκευή υιοθετεί κομψό design με ξεκάθαρες επιρροές από το στυλ των μηχανικών ρολογιών. Το εφέ 3D με τις ανακλαστικές ιδιότητες που έχει πετύχει στην πλάτη του η OPPO είναι απλά πανέμορφο και θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σου σε τέτοιο βαθμό που θα θες να έχεις το smartphone να κοιτά μόνιμα… προς τα κάτω. Πίστεψέ μας, θα το έκανες, αν δεν υπήρχε η σπουδαία οθόνη Sunlight. Με 6,72 ίντσες, ανάλυση 2400 x 1080, ρυθμό ανανέωσης έως 90 Hz, 100% κάλυψη του χρωματικού χώρου DCI-P3 και μέγιστη φωτεινότητα 600 nits που καταλαμβάνει το 91,4% της πρόσοψης -απόρροια του πολύ λεπτού, σχεδόν ανύπαρκτου πλαισίου της.

Σε συνδυασμό δε με τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν έως και 86% περισσότερη ένταση σε σχέση με τους προκατόχους τους δίχως να επηρεάζεται η ποιότητα του ήχου, να είσαι σίγουρος πως οι εμπειρίες streaming σου δεν θα έχουν καμία σχέση με ό,τι ήξερες ως τώρα. Η μπαταρία των 5000 mAh προσφέρει τεράστια αυτονομία που μεταφράζεται σε 16,6 ώρες συνεχούς streaming από το YouTube, έξι ώρες PUBG ή 548 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Η τεχνολογία SUPERVOOC δε, της επιτρέπει να φορτίζει σε ποσοστό 11% (ό,τι πρέπει δηλαδή για 2,6 ώρες κλήσεων ή 1,4 ώρες streaming από το YouTube) μέσα σε πέντε (!) λεπτά, τη στιγμή που για μία πλήρη φόρτιση δεν χρειάζονται πάνω από 74 λεπτά.

Και για την κάμερα; Το OPPO A79 5G έρχεται με σύστημα δύο φακών και συγκεκριμένα κάμερα AI 50 MP και portrait 2 MP. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα έχεις τη δυνατότητα να απαθανατίσεις μοναδικά πορτρέτα με τέλεια ισορροπία φωτός, άριστο bokeh και επεξεργασία σημείων έτσι ώστε το αποτέλεσμα να παραπέμπει σε δουλειά επαγγελματία. Στα παραπάνω πρόσθεσε την πλατφόρμα MediaTek Dimensity 6020, τα 8 GB RAM και τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου και την πιστοποίηση IP54 και έχεις μια συσκευή ικανή να αλλάξει την καθημερινότητά σου σε κάθε της έκφανση. Και το καλύτερο; Μπορείς μάλιστα να την αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, αν μέχρι 31/03/2024 μετατρέψεις το καρτοκινητό σου σε ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE!