Δες τους στίχους των τραγουδιών με τo Spotify Musixmatch

2 έτη πριν
Spotify Musixmatch

Τέρμα το «μουρμούρισμα» στα σημεία των αγαπημένων σου κομματιών που δεν ξέρεις τα λόγια, χάρη στο Spotify! H πλατφόρμα ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση της λειτουργίας προβολής στίχων κατά την αναπαραγωγή, προσφέροντάς τη μάλιστα τόσο στους συνδρομητές της, όσο και στους δωρεάν χρήστες του app.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Spotify, προσφέρονται στίχοι για πάνω από οκτώ εκατομμύρια μουσικά κομμάτια σε συνεργασία με το Musixmatch. Η εν λόγω δυνατότητα μάλιστα «ακολουθεί» το Spotify σε κάθε πλατφόρμα, από iOS και Android, μέχρι τις εκδόσεις για Windows, smart TV και κονσόλες.

Για να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα αυτή, θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσεις βέβαια.

  • Στο κινητό σου τηλέφωνο, πάτα στο «Now Playing View» κατά την αναπαραγωγή ενός κομματιού, κάνε swipe προς τα επάνω και οι στίχοι θα εμφανιστούν στην οθόνη σου.
  • Αν χρησιμοποιείς το Spotify στα Windows, θα πρέπει να κάνεις «κλικ» επάνω στο εικονίδιο με το μικρόφωνο κατά την αναπαραγωγή του κομματιού της αρεσκείας σου.
  • Αν, τέλος, ακούς από το app της smart TV σου, πάτα το ειδικό πλήκτρο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και ενεργοποίησε τη σχετική επιλογή (οι στίχοι θα φαίνονται στη λειτουργία προβολής «Now Playing»).