Στις 17 Ιανουαρίου το επόμενο μεγάλο Unpacked της SAMSUNG

3 μήνες πριν
Samsung Galaxy Unpacked 2024 logo

Η SAMSUNG μας εύχεται καλή χρονιά με τα αποκαλυπτήρια του πρώτου Unpacked event για το 2024, το οποίο σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2024.

Αναμενόμενα, στο υλικό που μοιράζεται η νοτιοκορεατική εταιρεία, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για το τι πρόκειται να παρουσιάσει. Βέβαια όπως πολλοί αναφέρουν, το χρονικό διάστημα που επιλέγει η SAMSUNG είναι αρκετά κοντά στο πρώτο Unpacked του 2023 το οποίο πραγματοποιήθηκε την 1 Φεβρουαρίου. Τότε η εταιρεία είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα τη σειρά Galaxy S23, η οποία αποτελεί και τις κορυφαίες προτάσεις της εταιρείας στο χώρο των smartphones. Η σειρά αποτελούνταν από 3 μοντέλα, τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy 23 Ultra, με το τελευταίο να αποτελεί την κορυφαία πρόταση της εταιρείας, με πανίσχυρο επεξεργαστή και κάμερα για εκπληκτικές λήψεις ακόμα και τη νύχτα και φυσικά το S-Pen που απογειώνει τις δυνατότητες.

Για το αν η SAMSUNG ετοιμάζεται να μας δείξει το διάδοχο της σειράς Galaxy S23, ίσως συνηγορεί το γεγονός ότι η εταιρεία στο υλικό που έχει δημοσιεύσει και το οποίο προωθεί το event της 17ης Ιανουαρίου, δίνει μεγάλη έμφαση στο Galaxy AI. Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση γι’ αυτό πρόσφατα, το Galaxy AI είναι μια σειρά λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που η εταιρεία προσθέτει στα smartphones, για να τα κάνει ακόμα πιο έξυπνα. Ένα από αυτά είναι το ISOCELL Zoom Anyplace, το οποίο μπορεί με μια κάμερα των 200MP να κάνει αυτόματα ζουμ και να παρακολουθεί ένα θέμα σε ένα βίντεο, ενώ ταυτόχρονα καταγράφει μια πλήρη ευρυγώνια προβολή ολόκληρης της σκηνής. Ακόμα η λειτουργία E2E AI Remosaic, βελτιώνει την ταχύτητα και την ποιότητα επεξεργασίας μιας εικόνας που γίνεται λήψη εκείνη με το συμβατό smartphone, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι ο χρόνος επεξεργασίας πέφτει στο μισό.

Πάντως εκτός από τα smartphones, η SAMSUNG χρησιμοποιεί κάθε Unpacked event για να μας ενημερώσει για το οικοσύστημα των συσκευών της καθώς και πόσο αρμονικά συνδυάζονται όλα μαζί. 

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι απορίες μας θα λυθούν στις 17 Ιανουαρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, με την παρουσίαση να μεταδίδεται ζωντανά από το επίσημο κανάλι της SAMSUNG στο YouTube. Μόλις αυτή τελειώσει, έλα απευθείας στο germanos.gr για πολλές εκπλήξεις.