Τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 φέρνουν στα αυτιά σου Premium Audio και έξυπνες λειτουργίες

6 μήνες πριν
HUAWEI FreeBuds Pro 3 with charging case

Αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και σ’ αυτή την κατηγορία, η HUAWEI φέρνει στον ΓΕΡΜΑΝΟ τα νέα της κορυφαία in-ear ακουστικά, τα FreeBuds Pro 3.

Από την πρώτη στιγμή που θα τα φορέσεις, θα καταλάβεις ότι τα νέα FreeBuds Pro είναι «φτιαγμένα» για το αυτί σου με άψογη εφαρμογή. Προστατεύονται ακόμα από σταγόνες νερού (πχ βροχή) και σκόνη έχοντας πιστοποίηση IP54 ενώ η θήκη τους σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Συγκεκριμένα υπολόγισε 6.5 ώρες ακρόασης και έως 31 ώρες συνολικά μαζί με τη θήκη φόρτισης με απενεργοποιημένο το ANC. Με ενεργοποιημένο το ANC οι χρόνοι πέφτουν στις 4.5 ώρες ακρόασης και έως 22 ώρες συνολικά με τη θήκη φόρτισης, και πάλι όμως από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία.

Η απόδοση του ANC, της ενεργής ακύρωσης εξωτερικού θορύβου δηλαδή, στηρίζεται στο νέο Kirin A2 chipset της HUAWEI στο εσωτερικό, με την εταιρεία να αναφέρει 40% καλύτερη ακρίβεια και 25% βελτίωση στη δυναμική και το latency σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Οι δυνατότητες χωρικού ήχου είναι επίσης βελτιωμένες.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές L2HC 2.04 και LDAC 5 και είναι πιστοποιημένα τόσο από το HWA όσο και από το Hi-Res Audio Wireless για να παρέχουν ήχο υψηλής ανάλυσης, γεγονός που επιτρέπει στο ρυθμό μετάδοσης ήχου να φτάσει τα 990 kbps. Περιττό να αναφερθούμε στην εξαιρετική ποιότητα του ήχου που θέτει νέα στάνταρ για την κατηγορία. Επιπλέον ο τριπλός προσαρμοστικός αλγόριθμος EQ ενεργοποιείται για να διατηρήσει κάθε νότα, τόνο και μελωδία αληθινά πιστή στην αρχική ηχογράφιση. Επιπλέον ο αλγόριθμος ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη της έντασης, και το σχήμα του ακουστικού πόρου, εφαρμόζοντας τη βέλτιστη στάθμη ήχου και τις ρυθμίσεις EQ ώστε να έχεις την καλύτερη εμπειρία ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.

Τα FreeBuds Pro 3 χρησιμοποιούν ένα σύστημα διπλού driver σε κάθε ακουστικό για εξαιρετικά ακριβή αναπαραγωγή ήχου ενώ η κορυφαία τους απόδοση δεν περιορίζεται μόνο στην αναπαραγωγή ήχου. Με την τεχνολογία Pure Voice 2.0, θα πρέπει να περιμένεις κορυφαία ποιότητα και στις τηλεφωνικές σου κλήσεις, απομονώνοντας παράλληλα τους εξωτερικούς θορύβους αλλά και τον άνεμο αν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες. Πρόσθεσε σε αυτά και τη διπλή συνδεσιμότητα και τα νέα buds της HUAWEI γίνονται η ιδανική επιλογή.

Διαθέσιμα σε 3 χρώματα, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 εστιάζουν στην παροχή κορυφαίου ήχου και ANC σε έναν άνετο, εργονομικό σχεδιασμό ενώ θα τα βρεις διαθέσιμα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr.