Τα OPPO A38 και OPPO A58 συνδυάζουν επιδόσεις, φινέτσα και συμφέρουσα τιμή

6 μήνες πριν
OPPO A38 and OPPO A58

Δύο νέα smartphones της OPPO είναι διαθέσιμα από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, συνδυάζοντας επιδόσεις, σχεδιασμό και αυτονομία, όλα αυτά σε ένα προσιτό πακέτο, το OPPO A38 και το OPPO A58.

OPPO A38

Το OPPO A38, το νέο οικονομικό smartphone από την OPPO, προσφέρει μια εκπληκτική οθόνη HD+, έναν ισχυρό επεξεργαστή MediaTek και μια μπαταρία με μεγάλη αυτονομία. Η συσκευή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και στο germanos.gr σε δύο ελκυστικά χρώματα: Glowing Black και Glowing Gold. 

Η συσκευή έρχεται με LCD οθόνη 6,56 ιντσών (ανάλυση HD+) η οποία προσφέρει ομαλή και καθηλωτική οπτική εμπειρία. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και μπορεί να φτάσει σε μέγιστη φωτεινότητα έως και τα 720 nits για άνετη ανάγνωση της οθόνης κάτω από έντονο ηλιακό φως. Στο εσωτερικό βρίσκουμε το Helio G85 chipset της MediaTek, το οποίο διαθέτει οκτώ πυρήνες, δύο εκ των οποίων είναι χρονισμένοι στα 2GHz. Το OPPO A38 διαθέτει ακόμα 4GB RAM LPDDR4X και 128GB αποθηκευτικού χώρου eMMC 5.1, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB με μια αντίστοιχη microSD κάρτα.

Η συσκευή τρέχει το συνδυασμό Android 13 και ColorOS 13.1, το γραφικό περιβάλλον της OPPO που προσθέτει ενδιαφέρουσες λειτουργίες ενώ μπορεί να δεχθεί 2 κάρτες SIM για όσους έχουν πολλαπλούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Διαθέτει ακόμα στο πίσω μέρος διπλό σύστημα καμερών, με κύρια κάμερα στα 50MP η οποία διαθέτει διάφραγμα f/1.8 για εξαιρετικές λήψεις και το βράδυ. Η δεύτερη κάμερα προορίζεται για εντυπωσιακά πορτραίτα ενώ μια τρίτη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος διαθέτει ανάλυση 5MP και είναι ιδανική για selfies και βιντεοκλήσεις.

Το OPPO A38 υποστηρίζει συνδέσεις με 4G δίκτυα αλλά και υποστήριξη Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.3, GPS και θύρα USB Type-C. Διαθέτει επίσης υποδοχή ήχου 3,5 mm για τα αγαπημένα σου ενσύρματα ακουστικά. Παρά την τιμολογιακή κατηγορία της συσκευής, η OPPO εξοπλίζει το A38 με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SuperVOOC και συγκεκριμένα 33W ενώ η αυτονομία της μπορεί να ξεπεράσει τη 1 ημέρα εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh.

OPPO A58

Παράλληλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις και το OPPO A58 με εμφάνιση που «σκοτώνει», η οποία διακρίνεται για το όμορφο σχεδιασμό στο πίσω μέρος αλλά και γενικότερα για το πάχος που δεν ξεπερνά τα 8 χιλιοστά.

Από τα σημαντικότερα πάντως σημεία στη συσκευή είναι η οθόνη, με διαστάσεις 6,72” ανάλυση FHD+ και αναλογία διαστάσεων 20:9, προσφέροντας 100% κάλυψη των χρωματικών προτύπων DCI-P3 και sRGB. Η φωτεινότητα έχει επίσης βελτιωθεί, με τυπική φωτεινότητα στα 550 nits και μέγιστη στα 680 nits.

Εσωτερικά, το OPPO A58 τροφοδοτείται κι’ αυτό από το Helio G85 chipset της MediaTek. Έρχεται με 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ τη μνήμη μπορείς να την επεκτείνεις πολύ εύκολα μέσω της ειδικής λειτουργίας που παρέχει η OPPO, χρησιμοποιώντας αποθηκευτικό χώρο που δεν χρησιμοποιείς.

Η συστοιχία των καμερών που βρίσκουμε πάνω στο A58 περιλαμβάνει μια selfie κάμερα 8MP που στεγάζεται πίσω από μια μικρή οπή ενώ στο πίσω μέρος έχουμε μια κύρια κάμερα με ανάλυση 50MP αλλά και έναν αισθητήρα βάθους 2MP για όμορφα πορτραίτα όπου γίνεται χρήση του bokeh εφέ.

Παρά το μικρό πάχος, η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει αμετάβλητη στα 5.000mAh και εντυπωσιάζει, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η υποστήριξη φόρτισης 33W SuperVOOC, η οποία μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνο στο 50% σε μόλις μισή ώρα.

Άλλα χαρακτηριστικά που συναντάμε στο OPPO A58 είναι η υποδοχή microSD, τα στερεοφωνικά ηχεία, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος στο πλάι και η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό.

Έλα μια βόλτα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ για να δεις από κοντά τα OPPO A38 και OPPO A58.