TCL 406s: ήρθε το οικονομικό smartphone με NXTVISION και επιδόσεις!

6 μήνες πριν
TCL 406s all colours

Εν έτη 2023, οι επιλογές που έχεις για αγορά smartphone είναι σίγουρα πολλές όμως ελάχιστες είναι αυτές που κοστίζουν κάτω από €100, και ακόμα λιγότερες είναι αυτές που αξίζουν.

Το TCL 406s που θα βρεις ήδη στον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, συνδυάζοντας εμφάνιση, χαρακτηριστικά και φοβερή τιμή! Σε δύο πανέμορφα χρώματα (Dark Grey, Galactic Blue), το νέο οικονομικό smartphone της TCL θέτει τους κανόνες για την κατηγορία με ξεχωριστό σχεδιασμό στο πίσω μέρος όπου το κάλυμμα μοιάζει με γυαλί και αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία θέασης. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει μια φοβερή IPS οθόνη 6,6 ιντσών με ανάλυση HD+, με την εταιρεία να προσέχει τα μάτια μας φιλτράροντας την εκπομπή του μπλε φωτός. Για ακόμα μεγαλύτερη ξεκούραστη χρήση, το TCL 406s υποστηρίζει λειτουργία e-book, με το περιεχόμενο της οθόνης να παρουσιάζεται σε χρωματικούς τόνους του γκρι, αυξάνοντας έτσι και την αυτονομία. Σε κανονική χρήση, αναλαμβάνει δουλειά η λειτουργία NXTVISION που προσφέρει ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων, με πολύ καλή φωτεινότητα.

Μιας και αναφερθήκαμε στην αυτονομία, αυτή φτάνει άνετα τις 2 ημέρες εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh και της έξυπνης διαχείρισης που γίνεται μέσα από την εφαρμογή Smart Manager της TCL. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Έξυπνης Φόρτισης βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της ώστε να έχει εξαιρετική απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στο εσωτερικό συναντάμε οκταπύρηνο επεξεργαστή όπου σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM, σου επιτρέπει να έχεις ανοιχτά πολλά tabs αλλά και να πλοηγείσαι ανάμεσα σε διάφορες εφαρμογές, απροβλημάτιστα. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα και με την επέκταση μνήμης με επιπλέον 3GB να είναι διαθέσιμα μέσω ψηφιακής μνήμης για ακόμα καλύτερο multitasking. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 64GB για εγκατάσταση εφαρμογών και αποθήκευση αρχείων, την οποία μπορείς να επεκτείνεις εξωτερικά με μία κάρτα MicroSD έως 512GB για απόλυτη ευελιξία.

Παρά την τιμή του, το TCL 406s έρχεται με δύο κάμερες στο πίσω μέρος, με την κύρια να έχει ανάλυση 13MP και τη δεύτερη στα 2MP η οποία προορίζεται για εντυπωσιακά bokeh πορτραίτα. Συνοδεύεται από έναν τρίτο αισθητήρα στα 5MP για selfies, υποστηρίζοντας χειρονομίες (gestures) για εύκολες λήψεις.

Έλα και εσύ στον ΓΕΡΜΑΝΟ ή μπες στο germanos.gr και κάνε δικό σου το TCL 406s σε τιμή έκπληξη!