Τι μας παρουσίασε η HUAWEI στην Κωνσταντινούπολη

1 έτος πριν
huawei event

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Κωνσταντινούπολη, η HUAWEI παρουσίασε μια σειρά από νέα ενδιαφέροντα προϊόντα, πολλά εκ των οποίων θα τα βρεις σύντομα στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

HUAWEI Mate Xs 2

Ξεκινάμε από το Mate Xs 2, το νέο αναδιπλούμενο smartphone της HUAWEI το οποίο έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις εντοπίζονται στην κατασκευή του αφού είναι αρκετά πιο ελαφρύ αλλά και πιο λεπτό όχι μόνο από την πρώτη γενιά αλλά και από τα υπόλοιπα smartphone της κατηγορίας του. Ειδικότερα για το πάχος, αυτό μετριέται στα 11.1 χιλιοστά όταν η αναδιπλούμενη οθόνη είναι κλειστή, ενώ όταν είναι ανοιχτή, μετριέται στα μόλις 5,4 χιλιοστά. Η οθόνη είναι πάντα εντυπωσιακή αφού όταν την χρησιμοποιείς πλήρως, έχει διαστάσεις 7,8 ίντσες και ανάλυση 2480 x 2200. Την ίδια οθόνη μπορείς να διπλώσεις για να χρησιμοποιείς το Mate Xs 2 ως ένα «συμβατικό» smartphone με οθόνη 6,5 ιντσών και ανάλυση 2480 x 1176 pixels με αναλογία 19:9.

Στο πίσω μέρος υπάρχει το τριπλό σύστημα καμερών με κύριο αισθητήρα True-Chroma 50MP που υποστηρίζει HUAWEI XD Optics, απογειώνοντας σε άλλο επίπεδο τη φωτογραφία από κινητό. Συνοδεύεται από μια υπερευρυγώνια κάμερα των 13MP αλλά και ένα τηλεφακό στα 8MP. Όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, ο σχεδιασμός του Mate Xs 2 του επιτρέπει να χρησιμοποιείται το κύριο σύστημα καμερών του για τις selfies σου με πολύ εύκολο τρόπο αλλά και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τέλος η αυτονομία του κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4.600mAh την οποία θα μπορείς να φορτίζεις γρήγορα με τον φορτιστή των 66W.

HUAWEI MateBook D16

Έχοντας στήσει τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη και αξιόπιστη σειρά φορητών υπολογιστών, η HUAWEI δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο μέλος της οικογένειας, το MateBook D16.

Με Fullview οθόνη 16 ιντσών η οποία όμως είναι τοποθετημένη σε ένα σασί των 15 ιντσών, το νέο MateBook συνδυάζει αρκετά οφέλη για τη σύγχρονη εποχή, κάνοντας το ιδανικό όχι μόνο για εργασία, αλλά για μελέτη και ψυχαγωγία, διατηρώντας την απόλυτη φορητότητα. Στο εσωτερικό θα βρεις επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core i5/i7, οι οποίοι ανήκουν στη σειρά H και οι οποίοι υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις αλλά και πολύ καλή αυτονομία.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η HUAWEI προσφέρει μοντέλα με 8 ή 16GB μνήμη και με αποθηκευτικό χώρο 512GB (NVMe SSD). Η μπαταρία των 60w μπορεί να φορτιστεί μέσω των δύο USB-C θυρών ενώ επιπλέον βλέπουμε μία USB-A 3.2 Gen1 θύρα, μία USB 2.0, μία HDMI καθώς και είσοδο ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Η webcam παρά το μικρό της μέγεθος, βρίσκεται πάνω από την οθόνη και υποστηρίζει ανάλυση Full HD, υποστηρίζοντας διάφορες βελτιώσεις για τα meetings σου, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις δικό σου το MateBook D16 τότε μη χάσεις την σπέσιαλ προσφορά που τρέχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο germanos.gr και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποκτώντας μαζί εντελώς δωρεάν το HUAWEI MatePad T10S

HUAWEI FreeBuds Pro 2

Είναι γνωστό ότι η HUAWEI διαθέτει μια σειρά από υψηλής ποιότητας ακουστικών, και τα FreeBuds Pro 2 έρχονται μόνο να ενισχύσουν αυτή τη διαπίστωση. Με πανέμορφο μοντέρνο σχεδιασμό, τα νέα ακουστικά της εταιρείας ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι εξοπλισμένα με το πρώτο σύστημα Triple MIC ANC TWS, που είναι σε θέση να παρέχει 15% περισσότερη μείωση θορύβου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με τρεις αλγόριθμους δυναμικής βελτιστοποίησης ακρόασης ήχου που είναι σε θέση να ανιχνεύουν αλλαγές στην ένταση, διαφορές στη δομή του ακουστικού πόρου σου και αλλαγές στην κατάσταση χρήσης σε πραγματικό χρόνο. Τα νέα ακουστικά της HUAWEI μπορούν επίσης να συνδεθούν εύκολα και απρόσκοπτα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα smartphone, ενώ δουλεύουν παράλληλα και με 2 συσκευές (πχ, smartphone και υπολογιστής), κάτι σίγουρα πολύ χρήσιμο.

Τα FreeBuds Pro 2 κυκλοφορούν πολύ σύντομα και θα τα βρεις στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο germanos.gr με τιμή 199€ και σε 3 χρώματα.

HUAWEI Nova Y70 / Nova Y90

Νεότερα είχαμε και στη μεσαία κατηγορία προϊόντων smartphone της εταιρείας, με την παρουσίαση όχι ενός αλλά δύο μοντέλων. Ο λόγος για τα Nova Y70 και Nova Y90 τα οποία μπορείς να βρεις ήδη στο ΓΕΡΜΑΝΟ, με τα δύο μοντέλα να συνδυάζουν μια σειρά από δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία προσφέρονται κάτω από μια πολύ ελκυστική τιμή.

To Nova Y70 εντυπωσιάζει αρχικά με την μπαταρία του που έχει την απίστευτη χωρητικότητα των 6.000mAh κάτι που σύμφωνα με την εταιρία μεταφράζεται σε φοβερή αυτονομία και φόρτιση μόλις 2 φορές την εβδομάδα. Ενσωματώνει μεγάλη Fullview οθόνη 6,7 ιντσών η οποία καταλαμβάνει το 90,2% της εμπρόσθιας όψης, με τα μικρά περιθώρια περιμετρικά να μην αφήνουν τη συσκευή να έχει μεγάλο μέγεθος. Η κύρια κάμερα του Y70 έχει ανάλυση 48MP ενώ για τις υπερευρυγώνιες λήψεις σου θα χρησιμοποιείς αισθητήρα στα 5MP και για τα πορτραίτα σου μία στα 2MP.

Στη συνέχεια το Nova Y90 έρχεται και αυτό με την ίδια τεράστια οθόνη των 6,7 ιντσών, τεχνολογίας LCD και με ανάλυση Full HD+. Σε αντίθεση με πολλά smartphones της κατηγορίας του, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz αλλά και 270Hz touching sampling rate για άμεση απόκριση σε κάθε πάτημα. Στο πάνω μέρος της οθόνης και στο μέσο πίσω από μια μικρή οπή βρίσκεται μια selfie κάμερα των 8MP ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται η κύρια κάμερα των 50MP με διάφραγμα f/1.8 για πολύ καλές λήψεις ακόμα και το βράδυ. Συνοδεύεται από δύο ακόμη αισθητήρες των 2MP που προορίζονται για bokeh πορτραίτα αλλά και μακροφωτογράφιση.

Επίσης η HUAWEI εξοπλίζει το Nova Y90 με μπαταρία 5.000mAh για άνετη αυτονομία μίας ημέρας, με υποστήριξη μάλιστα γρήγορης φόρτισης στα 40W.