Η TCL παρουσίασε νέες τηλεοράσεις στη CES

2 έτη πριν
TCL TV

Η TCL ήταν μία ακόμα από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πρόσφατης CES. Γνωρίζαμε ότι η εταιρεία θα έφερνε μαζί της στο Λας Βέγκας τις νέες της τηλεοράσεις, όμως δεν είχαμε ιδέα για την πρόοδο που είχε σημειώσει στο μεταξύ. Όταν άλλωστε μιλάμε για την TCL, καλό είναι πλέον να έχουμε κατά νου πως πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή τηλεοράσεων στον κόσμο -μετά τη Samsung.

Η TCL λοιπόν επένδυσε στις mini LED παρουσιάζοντας το νέο της καμάρι, την 85 ιντσών X925pro. Αυτή ενσωματώνει τη νέα γενιά mini LED της TCL (τεχνολογία την οποία η τελευταία ονομάζει OD Zero), προσφέροντας έτσι φωτεινότερη εικόνα με μεγαλύτερο βαθμό λεπτομέρειας. Είναι ανάλυσης 8K, με local diming, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (υστερώντας σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις της TCL πάντως που φτάνουν τα 144 Hz), χρώματα επιπέδου QLED, λειτουργία VRR και προφίλ που δεν ξεπερνά τα 10 χιλιοστά (σαν να λέμε ένα εκατοστό όλο κι όλο)! Διαθέτει ηχεία ρυθμισμένα από την Onkyo με Dolby Atmos και αναδυόμενη webcam για τηλεδιασκέψεις, υποστηρίζοντας και Google Duo -λογικό αφού τρέχει Google TV (πρώην Android TV). Η τιμή της; Μόλις $10.000…

Αν η παραπάνω πρόταση σου φάνηκε κομματάκι ακριβή για τα γούστα σου, τότε ίσως να σε ενδιαφέρει το QLED μοντέλο της TCL, με την κινεζική εταιρεία να το βαφτίζει XXL (λογικό, αν σκεφτείς ότι το περυσινό ήταν το XL). Η νέα QLED τηλεόραση της TCL είναι η 98R754 λοιπόν, η οποία τρέχει Google TV, είναι ανάλυσης 4K, μεγέθους 98 ιντσών (!), με υποστήριξη Dolby Atmos και Dolby Vision, πλήθος θυρών και έρχεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό (μιλάμε για κόστος κάτω των $8.000 όταν π.χ. η QN90A της Samsung παίζει στα $15.000).

Επισκέψου και εσύ ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ανακάλυψε τις αγαπημένες σου TCL τηλεοράσεις σε μοναδικές εκπτώσεις.